Реал Мадрид разпали отново интереса си към Де Роси


Н. Гавазов

Реал Мадрид разпали отново интереса си към Де Роси

От Реал Мадрид отново проявяват интерес към полузащитника на Рома Даниеле Де Роси, съобщава новината Marca. Според изданието, испанският гранд има дългогодишен интерес към италианския национал, но до този момент 27-годишният играч винаги е оставал верен на "вълците" от Рим и се е противопоставял на мераците на „белите".

Де Роси се вписва идеално в профила на търсения от наставника на мадридчани Жозе Моуриньо тип халф и би сформирал партньорство в средата на терена с Чаби Алонсо. Според испанското издание Моуриньо търси по-голяма креативност и енергичност в халфовата линия на "бланкосите", като не е особено очарован от изпълненията на Сами Кедира и Ласана Диара, а да не говорим за Фернандо Гаго, който изобщо не влиза в плановете му.

Реал Мадрид се интересуват също така от Бастиан Швайнщайгер и Сеск Фабрегас, но изглежда, че тяхната цел си остава юношата на „вълците".

В Кралският клуб се надяват, че несигурността, свързана със собствениците на Рома ще им помогне да осъществят намерението си да купят Де Роси и са готови да извадят за него 25 милиона евро.

 

  Сподели
201