Реал Мадрид ще се върне към победите


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се върне към победите

Атлетик Билбао - Реал Мадрид
Стадион: Сан Мамес
Дата: 22.12.2021 г.
Час: 22:30 ч.

Атлетик Билбао постигна голяма победа в последния кръг когато изоставаше, но обърна Реал Бетис и прекрати похода от победи на съперника, докато същевременно прекъсна и лошата си серия от 8 мача без победа. В срещата Инаки Уилямс вкара два и Оскар де Маркос оформи 3:2.

Реал Мадрид също прекъсна серията си от 10 победи, но с равенство с Кадис 0:0, въпреки че отправи 36 удара по противника. В тима се разрази и коронавирус, който и сега ще остави доста хора извън тима. С равенството Карло Анчелоти и неговите хора остават на 6 точки над преследвачите в Ла Лига.

Откъм състави, при домакините контузени са Беренгер, Виялибре и Бершиш, докато с коронавирус са Унай Симон и Иниго Мартинес. 

При Анчелоти с вируса пропускат Бейл, Родриго, Марсело, Модрич, Иско, Асенсио и Лунин. Касемиро е с наказание, а под въпрос е и Дани Карвахал. Възможно е да видим и твърде експериментален състав при гостите.

Реал Мадрид не загуби в 22 от последните си 23 мача като гост в Ла Лига. С 4 поредни сухи мрежи тимът е фаворит. Билбао не вкара на Реал в 5 от последните 7 мача помежду им. Реал не загуби 13 от последните 14 мача с този съперник.

Прогноза: Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Алаба
Вазкес
Менди
Кроос
Валверде
Камавинга
Азар
Бензема
Винисиус
Гарсия
Уилямс
Муниаин
Уилямс
Гарсиа
Венседор
Баленсиага
Лекуе
Нунес
Алварес
   
Агиресабала
 
Атлетик Билбао (Марселино Торал)

Обоснована прогноза: Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
616