Реал Мадрид ще задържи първото място и след Севиля


И. Ангелов

Реал Мадрид ще задържи първото място и след Севиля

Реал Мадрид - Севиля
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 28.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид спечели 5 срещи поред насред всички турнири и така се покачи и до първото място в испанската Ла Лига, след което подсигури прогреса през групите на Шампионска лига

Севиля също ще играе със самочувствие след важната победа над Волфсбург в Шампионска лига. В групата на този тим обаче всеки един от четирите отбора може да достигне финалите на най-комерсиалното състезание. В локалната Ла Лига Севиля се намира на 2 точки от Реал и може да оглави класирането с победа.

В двата тима няма особено много проблеми, като Карло Анчелоти няма да разчита на Бейл и Себайос за поредна седмица, докато Федерико Валверде е под въпрос. 

При гостите Хесус Навас е аут до новата година, както и Юсуф Ен-Несири. Под въпрос са Ерик Ламела и Сусо. Бившият халф на Барселона Иван Ракитич вероятно ще продължи в средата след гола си в последния кръг.

В последните 14 гостувания на Севиля на "Сантиаго Бернабеу" тимът си тръгна с поне 2 гола в кошницата. Реал Мадрид избегна загубата в лигата в 30 от последните 31 кръга. В 16 поред у дома срещу Севиля Реал Мадрид не загуби.

Прогноза: Реал Мадрид - Севиля 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Севиля (Хулен Лопетеги)
 
Буну
   
Коунде
Карлос
Монтиел
Акуна
Ракитич
Фернандо
Жордан
Ламела
Мир
Окампос
Винисиус
Бензема
Родриго
Модрич
Касемиро
Кроос
Менди
Карвахал
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Севиля 2:1

  Сподели
553