Реал Мадрид ще вземе три точки в Елче


И. Ангелов

Реал Мадрид ще вземе три точки в Елче

Елче - Реал Мадрид
Стадион: Мануел Мартинес Валеро
Дата: 30.10.2021 г.
Час: 15:00 ч.

Елче се приближава постепенно до опасността след добрия старт на сезона. Последно тимът загуби с 1:0 от Алавес и вече натрупа 5 загуби. Тази загуба бе след равенството с Еспаньол и поражението от Райо Валекано, и така позициите до дъното са само 3 преди срещата с фаворитът за спечелване на титлата.

Реал Мадрид разочарова в последния кръг когато не вкара на Осасуна за 0:0, с което тимът не можа да надгради над успеха в Класикото с Барселона. Преди паузата за национални срещи "белия балет" също понесе загуба от Еспаньол, което сочи само 1 победа в последните 3 кръга. Карло Анчелоти ще трябва да започне да удовлетворява феновете ако не иска позицията му да се разколебае.

Откъм състави, домакините са в перфектно здраве. Пабло Пиати преодолява травма в коляното и е под въпрос за завръщането си. Вероятно е тимът да заложи на петима в защита за търсене на сигурност.

При Реал дълготрайно аут остават Бейл и Себайос, но Дани Карвахал може да се завърне. Валверде ще липсва поне още седмица, както и Иско.

Реал Мадрид избегна загубата в 27 от последните 28 кръга в Ла Лига. В последните 6 мача между тези отбори Реал спечели 5 пъти и вкара по най-малко 2 гола в победите. Елче може да се похвали с 6 поредни домакинства без поражение.

Прогноза: Елче - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Алаба
Карвахал
Менди
Кроос
Касемиро
Камавинга
Асенсио
Бензема
Винисиус
Бойе
Бенедето
Мохика
Фидел
Маскарел
Гути
Хосан
Бараган
Верду
Бигас
   
Касия
 
Елче (Фран Ескриба)

Обоснована прогноза: Елче - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
390