Реал ще продължи успешната си серия на Сантяго Бернабеу


П. Пенков

Реал ще продължи успешната си серия на Сантяго Бернабеу

Реал Мадрид - Малага
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 03.03.2011
Час: 23:00
Съдия: Перес Ласа

В последна среща от 27-я кръг от испанската Примера дивисион, Реал Мадрид посреща Малага на стадион "Сантяго Бернабеу". Домакините заемат втората позиция във временното подреждане и се намират вече на 10 точки разлика от лидера Барселона, който вчера постигна минимална победа при гостуването си на Валенсия. Съставът на Жозе Моуриньо обаче все още таи надежди за титлата в Примера, като целта на мадридчани е да не допускат повече загуба на важни точки и да победят Барселона в прекия двубой. В миналият кръг белият балет увеличи преднината на каталунци, след като регистрира нулево равенство при визитата си на Депортиво Ла Коруня. Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо ще може да разчита на повечето си важни играчи за тази среща. Контузени са единствено Гонзало Игуаин и Йержи Дудек, а Пепе получи петия си жълт картон през настоящата кампания и ще трябва да пропусне срещата с Малага.

Съперникът им Малага вероятно ще се раздели с елитния си статук в края на кампания. В момента съставът на Мануел Пелегрини заема предпоследната позиция в класирането, като притежава актив от 23 точки, само на 3 точки от Еркулес, който е извън опасната зона. В последните три изиграни срещи, Малага се представи на добро ниво, като спечели важни точки, които могат да й осигурят оставане в Примера и през следващия сезон. Двете равенства срещу Хетафе и Виляреал се отразиха добре на играчите, а домакинската победа с 3:1 срещу Алмерия вдъхна надежда във феновете на тима.

Хулио Баптиста, Елдер Росарио, Хавиер Малагуено, Дуда и Реубен Мартинес остават аут за срещата на "Сантяго Бернабеу", поради контузии.

Според мен Реал Мадрид няма да има никакви проблеми при домакинството си на Малага. Съставът на Жозе Моуриньо спечели всичките си домакински срещи през този сезон, а Малага не притежават достатъчно класа за да прекъснат тази успешна серия.

Прогноза: Реал Мадрид - Малага 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

06 февруари Реал Мадрид - Реал Сосиедад 4:1 (Примера)
13 февруари Еспаньол - Реал Мадрид 0:1 (Примера)
19 февруари Реал Мадрид - Леванте 2:0 (Примера)
22 февруари Олимпик Лион - Реал Мадрид 1:1 (Шампионска лига)
26 февруари Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 0:0 (Примера)

Малага:

29 януари Малага - Реал Сарагоса 1:2 (Примера)
06 февруари Севиля - Малага 0:0 (Примера)
13 февруари Малага - Хетафе 2:2 (Примера)
20 февруари Виляреал - Малага 1:1 (Примера)
28 февруари Малага - Алмерия 3:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Малага

59 мача
37 победи за Реал Мадрид
13 равенства
9 победи за Малага
Голова Разлика: 115:62 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Марид - 1.14
Равен - 7.50
Малага - 17.00

Коефициенти от Offsidebet:
Реал Мадрид - 1.15
Равен - 7.20
Малага - 16.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142