Азар: Щастлив съм в Мадрид


И. Ангелов

Азар: Щастлив съм в Мадрид

Нападателят на Реал Мадрид Еден Азар отхвърли слуховете, че е недоволен в клуба. 30-годишният белгиец така и не успява да убеди критиците си след преминаването в отбора през лятото на 2019 г. за 100 милиона евро, като доста контузии го държат извън терените.

"Не е вярно, че не съм щастлив в Реал Мадрид. Много съм доволен в клуба и това си личи при един играч когато играе и вкарва. Аз не играя много и не вкарвам много, но това не влияе на привлекателността на клуба за мен.

"Аз съм щастлив в Мадрид и харесвам живота си тук. Ситуацията се усложни заради Ковид, контузиите и всичко, но един играч е щастлив когато играе. По-лесно е да си доволен когато вкарваш. Говорете каквото искате, но в момента съм щастлив. Аз зная, че мога да направя добри неща тук и това е.

"Когато започна пак да вкарвам и да се усмихвам хората ще заговорят, че съм щастлив, но това вече е така. Просто в момента не мога да играя и да вкарвам, а това ми липсва".

Азар играе вече трети сезон в Реал, но има само 46 мача за клуба, в които вкара 5 гола (4 през сезон 2020-21). Договорът на играча е до 2024 г.

  Сподели
161