Реал Мадрид ще се справи в Бетис


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се справи в Бетис

Реал Бетис - Реал Мадрид
Стадион: Бенито Виямарин
Дата: 28.08.2021 г.
Час: 23:00 ч.

Реал Бетис не започва перфектно годината си след две последователни равенства 1:1 с Майорка и Кадис. Подписването с Уилиан Хосе от Реал Сосиедад е надеждата за корекция на положението, но той вероятно няма да дебютира в този двубой. Медиите и феновете донякъде реагираха срещу наставника Мануел Пелегрини за наложения стил на игра до тук.

Реал Мадрид, противно на някои очаквания, стартира сезона перфектно след като отвя Алавес на старта, а след това показа и прекрасно първо полувреме срещу Леванте. Тук някъде нещата се объркаха и след 40 секунди във второто полувреме допуснаха изравняване преди да допуснат и обрат минути след това. В крайна сметка резервата Винисиус трябваше на два пъти да спаси своите за крайното 3:3.

Карло Анчелоти изглежда не успява да измисли и установи защитната си линия след напускането на Серхио Рамос и Рафаел Варан през лятото, но тук ще се чувства големият фаворит. Контузиите могат да са проблем за него след като ключовите Модрич и Кроос липсват в средата, а Карвахал и Менди в защитата. 

Диего Лайнес и Юсуф Сабали са аут при домакините, докато Алекс Морено е под въпрос. 

Реал Мадрид няма загуба в 20 поредни кръга в Ла Лига. Реал Бетис няма загуба в 13. Мадрид вкара поне по 2 гола в 6 от последните 7 и ако не със защита, то с повече голове може да отговори на трудностите по време на мач.

Прогноза: Реал Бетис - Реал Мадрид 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Алаба
Милитао
Начо
Марсело
Валверде
Иско
Касемиро
Бейл
Бензема
Винисиус
Иглесиас
Фекир
Каналес
Хуанми
Гуардадо
Родригес
Миранда
Монтоя
Руис
Гонзалес
   
Силва
 
Реал Бетис (Мануел Пелегрини)

Обоснована прогноза: Реал Бетис - Реал Мадрид 1:3

  Сподели
442