Реал Мадрид ще бие и в Леванте


И. Ангелов

Реал Мадрид ще бие и в Леванте

Леванте - Реал Мадрид
Стадион: Ситад де Валенсия
Дата: 22.08.2021 г.
Час: 23:00 ч.

В първия кръг на Ла Лига Леванте изглеждаше сякаш ще тръгне с 3 точки, но най-късния гол в историята на Кадис - в 96-ата минута, доведе до равенство след ранния красив гол на Хосе Луис Моралес. Сега противникът е Реал Мадрид и надеждите на домакините са отново както миналата година да успеят да постигнат победи над топ 3 отборите в таблицата.

Реал Мадрид изглеждаше добре на старта, като лесно се разправи с Алавес благодарение на два гола от Карим Бензема и по гол от Начо и Винисиус. Карло Анчелоти изглежда напипа ритъма бързо и въпреки несигурността в защитната линия, където през лятото напуснаха ключовите Серхио Рамос и Рафаел Варан.

Откъм състави, при домакините Серхио Постиго е аут с травма в коляното, както и Алекс Блеса. Дани Гомес лекува проблем в бедрото, и голям липсващ с травма още е Роберто Солдадо.

При Реал с контузия е Дани Себайос, а под въпрос са поставени Кроос, Менди, Карвахал и Марсело, което може да доведе до ранна криза в защита. Новото попълнение Давид Алаба стартира в първия мач на левия бек за да замести именно Марсело.

Реал Мадрид няма загуба в 19 поредни мача в Ла Лига. Леванте не успя да спечели в последните си 9 мача в лигата, макар да говорим за статистики от миналата година за двата тима. Въпреки това се очаква нов успех на Реал, който вкара поне по 2 гола в 5 от последните 6 мача в първенството.

Прогноза: Леванте - Реал Мадрид 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Начо
Милитао
Вазкес
Алаба
Валверде
Модрич
Касемиро
Бейл
Бензема
Азар
Моралес
Марти
Фрутос
Клерк
Мелеро
Кампаня
Сон
Дуарте
Пиер
Коке
   
Фернандес
 
Леванте (Пако Лопес)

Обоснована прогноза: Леванте - Реал Мадрид 1:3

  Сподели
257