Атлетико ще запише втора поредна победа от Коледа насам


П. Пенков

Атлетико ще запише втора поредна победа от Коледа насам

Атлетико Мадрид - Севиля
Стадион: "Висенте Калдерон", Мадрид
Дата: 26.02.2011
Час: 19:00
Съдия: Матеу Лахос

Атлетико Мадрид посреща Севиля на стадион "Висенте Калдерон" в среща от 25-я кръг от испанската Примера дивисион. Мадридчани не се радват на най-добрите си седмици. След като клуба потвърди положението, в което е изпаднал, аржентинската легенда Диего Марадона, заяви, че Серхио Агуеро може да скоро да напусне Атлетико, което би било сериозен удар върху испанския тим. След като Атлетико спечели през миналата седмица двубоя си с Реал Сарагоса, Кике Санчез Флорес сподели, че тима е готов да постигне втората си поредна победа срещу Севиля, като това ще бъде сериозен успех за мадридчани, тъй като не са постигали това от Коледа насам. След като отпаднаха от Лига Европа и Купата на Краля, през тима остават 14 мача в Примера дивисион, които могат да изкачат в класиране и така дори да си осигурят участие в европейските турнири през следващия сезон.

Мениджърът Кике Санчез Флорес заяви, че Диего Форлан е под съмнение за срещата, тъй като продължава възстановяването си от контузията, която получи в глезена си. Новото попълнение Елиас Мендес е на линия, както и Годин, а Марио Суарес се завръща от наказание.

През тази седмица Севиля се разделиха с участието си в Лига Европа, върепки че победиха Порто с 1:0, но резултата от първата среща попречи на тима да се класира напред. През миналият уикенд Севиля постигна минимална победа с 1:0 над Еркулес. Това бе първия им успех в последните шест мача във всички турнири, като се надяват да продължават успеха си и срещу Атлетико. В момента Севиля се намира на осмата позиция, само на 3 точки зад мястото, което им осигурява участие в Лига Европа.

Халфът на Севиля Ромарик проведе тренировъчни занимания със състава през седмици, като вероятно ще се включи в двубоя с Атлетико. Мартин Касареес пък се възстанови от контузията си, а Андрес Палоп ще трябва да премине късен фитнес тест.

И двата тима знаят значението на тази среща. Въпреки слабата игра в последните няколко седмици, Атлетико е готов за нова победа в Примера

Прогноза: Атлетико Мадрид - Севиля 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Атлетико Мадрид:

23 януари Спортинг Хихон - Атлетико Мадрид 1:0 (Примера)
30 януари Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао 0:2 (Примера)
05 февруари Барселона - Атлетико Мадрид 3:0 (Примера)
12 февруари Атлетико Мадрид - Валенсия 1:2 (Примера)
19 февруари Реал Сарагоса - Атлетико Мадрид 0:1 (Примера)

Севиля:

06 февруари Севиля - Малага 0:0 (Примера)
12 февруари Расинг Сантандер - Севиля 3:2 (Примера)
17 февруари Севиля - Порто 1:2 (Лига Европа)
20 февруари Севиля - Еркулес 1:0 (Примера)
23 февруари Порто - Севиля 0:1 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Атлетико Мадрид - Севиля

132 мача
49 победи за Атлетико Мадрид
40 равенства
43 победи за Севиля
Голова Разлика: 196:193 за Атлетико Мадрид


Коефициенти от bet365:
Атлетико Мадрид - 2.00
Равен - 3.40
Севиля - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Атлетико Мадрид - 2.10
Равен - 3.30
Севиля - 3.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187