Алавес няма да спре Реал Мадрид на старта


И. Ангелов

Алавес няма да спре Реал Мадрид на старта

Депортиво Алавес - Реал Мадрид
Стадион: Мендисороса
Дата: 14.08.2021 г.
Час: 23:00 ч.

Алавес бе на границата на изпадането в последната кампания на Ла Лига и изглежда нов труден сезон ще очаква тима. Домакините имат да благодарят на бившия бос на Виляреал Хави Калеха, който ги спаси в елита, и той ще иска да надгради в първия си пълен сезон начело. Първия кръг обаче предпоставя тежък съперник.

Карло Анчелоти не навлиза в работата си при перфектни условия след напускането на Серхио Рамос и Рафаел Варан от защитата на Реал Мадрид. "Белия балет" обаче подписа с Давид Алаба и играчи под наем се връщат като Гарет Бейл и Мартин Одегор. 

Откъм състави, при домакините здравето е перфектно. Преглед на състава може да заблуди зрителя, че участващият Ману Гарсия е същия човек, прекарал 9 години в тима, но всъщност 35-годишният напусна през лятото, а Алавес привлече Ману Гарсия от Спортинг Хихон под наем. Лукас Перес остава звездата на тима в нападение.

Реал Мадрид загуби Варан и Рамос през лятото, а на старта контузени са Кроос. Менди, Себайос и Карвахал (под въпрос). Вероятно е Алаба да заеме позиция в средата на защитата до Начо или Милитао.

От последните 15 мача между тези отбори Реал спечели 13 пъти и вкара поне по 2 гола в победите. Реал няма загуба в 18 мача в Ла Лига. Очаква се протоколна победа на старта за Реал.

Прогноза: Депортиво Алавес - Реал Мадрид 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Начо
Алаба
Вазкес
Марсело
Иско
Модрич
Касемиро
Бейл
Бензема
Родриго
Перес
Риоха
Гарсиа
Мендес
Понс
Пина
Дуарте
Наваро
Лежон
Лагуардиа
   
Пачеко
 
Алавес (Хави Калеха)

Обоснована прогноза: Алавес - Реал Мадрид 0:3

  Сподели
328