Атлетико Мадрид ще се събуди от съня си срещу Сарагоса


П. Пенков

Атлетико Мадрид ще се събуди от съня си срещу Сарагоса

Реал Сарагоса - Атлетико Мадрид
Стадион: "Ла Ромареда", Сарагоса
Дата: 19.02.2011
Час: 23:00
Съдия: Делгадо Ферейро

В събота от 23:00 часа българско време Реал Сарагоса приема Атлетико Мадрид на стадион "Ла Ромареда" в двубой от 24-я кръг от испанската Примера дивисион. През зимната пауза през миналия сезон, Сарагоса изглеждаше като тим готов да играе в Сегунда поне за един още един сезон, но тима изненадващо успя да се съвземе. През настоящата кампания те смятат да повторят абсолютно същия сценарии и в крайна сметка да останат в испанския елит и през следващата година. В момента Сарагоса са 17-ти в подреждането, само на точка от 18-я Осасуна, която оглавява зоната на изпадащите. През първите си седем двубоя от Примера дивисион, те спечелиха 12 точки, така не само се отдалечиха от опасната зона, но заеха място в средата на таблицата. В последните си два мача от първенството Сарагоса успя да спечели само точка, след като в първия си двубой завърши наравно срещу Расинг Сантандер, а седмица по-късно загуби с 2:1 гостуването си на Еркулес.

Ангел Лафита ще бъде аут в продължение на няколко седмици, поради контузия в коляното, а съотборника му Андер Херера е наказан. Иван Обрадович се възстанови от травмата в главата си и със сигурност ще вземе участие срещу Атлетико Мадрид.

Съперникът им Атлетико Мадрид е на път да изпадне в дълбока криза. След началото на настоящата 2011 година, те спечелиха само една среща от Примера дивисион и загубиха останалите си четири, като отбелязаха само гол през това време. Това отреди 11-та позиция на дюшекчиите, което е доста под класата на клуба. Самият треньор Кике Санчез Флорес заяви опасенията си, че ако тима загуби срещу Сарагоса, то Атлетико ще изпадне в дълбока криза.

Давид де Геа и Серхио Агуеро проведоха тренировъчни занимания през настоящата седмица, като ще могат да се включат в игра, но това не се отнася и за съотборника им Филипе. Диего Годин е наказан и пропуска срещата, а Алваро Домингес и Елиас вероятно ще заемат титулярни места.

Все някога Атлетико Мадрид ще требва да се събуди от съня си, като е време това да се случи срещу Сарагоса, които прогресиха в последните седмици, така че равенството е най-логичния резултат.

Прогноза: Реал Сарагоса - Атлетико Мадрид 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Сарагоса:

15 януари Реал Сарагоса - Леванте 1:0 (Примера)
23 януари Реал Сарагоса - Депортиво Ла Коруня 1:0 (Примера)
29 януари Малага - Реал Сарагоса 1:2 (Примера)
05 февруари Реал Сарагоса - Расинг Сантандер 1:1 (Примера)
13 февруари Еркулес - Реал Сарагоса 2:1 (Примера)

Атлетико Мадрид:

20 януари Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 0:1 (Купа на Краля)
23 януари Спортинг Хихон - Атлетико Мадрид 1:0 (Примера)
30 януари Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао 0:2 (Примера)
05 февруари Барселона - Атлетико Мадрид 3:0 (Примера)
12 февруари Атлетико Мадрид - Валенсия 1:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Сарагоса - Атлетико Мадрид

112 мача
34 победи за Реал Сарагоса
32 равенства
46 победи за Атлетико Мадрид
Голова Разлика: 176:126 за Атлетико Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Сарагоса - 2.87
Равен - 3.30
Атлетико Мадрид - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
165