Реал няма да позволи да загуби ценни точки срещу Леванте


П. Пенков

Реал няма да позволи да загуби ценни точки срещу Леванте

Реал Мадрид - Леванте
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 19.02.2011
Час: 21:00
Съдия: Тишейра Витиенес

Реал Мадрид и Леванте се изправят един срещу друг в събота от 21:00 часа българско време в двубой от 24-я кръг от испанската Примера дивисион. Домакините Реал Мадрид заемат втората позиция във временното класиране, като разликата между тях и лидера Барселона е вече само 5 точки, след като каталунците записаха равенство 1:1 при гостуването им на Спортинг Хихон през миналия уикенд. Мадридачани се възползваха от това и постигнаха трудна победа с минималното 1:0 при визитата си на Еспаньол. След двубоя си със Спортинг Хихон Реал Мадрид ще трябва да се подготвят за първата си среща от осминафиналната фаза на Шампионската лига, когато мадридачни гостуват на Олимпик Лион.

Наказанието на вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс беше потвърдено от Дисциплинарната комисия на Лигата, така че Жозе Моуриньо вероятно ще заложи на третия страж Адан, тъй като Йержи Дудек страда от контузия. Гонсало Игуаин е другия отсъстващ в състава на Реал Мадрид.

Леванте е 15-ти във временното класиране след 23 изиграни срещи в испанската Примера дивисион, като притежава актив от 24 точки. След разочароващата си серия от пет поредни загуби в първенството, състава на Луис Гарсия Пласа прекратиха това, като сложиха серия от 3 последователни победи, които ги измъкнаха от опасната зона. Домакинските победи срещу Хетафе и Алмерия бяха впечатлителни, но победата с 1:0 срещу Виляреал наистина беше върха в представянето на Леванте през настоящата кампания. Единственият по-сериозен успех за тях би била спечелването на трите точки срещу Реал Мадрид, след като бяха разгромени с 8:0 от мадридчани през този сезон в турнира за Купата на Краля.

Леванте нямат проблеми с новоконтузени играчи преди срещата с Реал Мадрид. Мигел Палардо, Серхио Гонзалес и Горка Лареа са едиствените с травми, а опитния бранител Шави Вента е наказан.

Това е сблъсък, в който според мен Реал Мадрид няма да има никакви проблеми. Съставът на Жозе Моуриньо е напълно концентриран в крайната цел и няма да допусне да загуби ценни точки.

Прогноза: Реал Мадрид - Леванте 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

26 януари Севиля - Реал Мадрид 0:1 (Купа на Краля)
30 януари Осасуна - Реал Мадрид 1:0 (Примера)
02 февруари Реал Мадрид - Севиля 2:0 (Купа на Краля)
06 февруари Реал Мадрид - Реал Сосиедад 4:1 (Примера)
13 февруари Еспаньол - Реал Мадрид 0:1 (Примера)

Леванте:

15 януари Реал Сарагоса - Леванте 1:0 (Примера)
22 януари Севиля - Леванте 4:1 (Примера)
29 януари Леванте - Хетафе 2:0 (Примера)
05 февруари Виляреал - Леванте 0:1 (Примера)
13 февруари Леванте - Алмерия 1:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Леванте

13 мача
10 победи за Реал Мадрид
1 равенство
2 победи за Леванте
Голова Разлика: 35:7 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.14
Равен - 7.50
Леванте - 17.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146