И Реал, и Виляреал ще търсят задължителна победа


И. Ангелов

И Реал, и Виляреал ще търсят задължителна победа

Реал Мадрид - Виляреал
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 22.05.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Реал Мадрид няма загуба в последните 17 кръга от Ла Лига, и тимът има шанс все още да спечели титлата макар да се намираме в последния кръг. За тази цел обаче победата е задължителна, заедно със загуба на лидера Атлетико Мадрид, който се намира 2 точки над второто място. 

Виляреал спечели последните два кръга без да допусне гол и тимът се намира на седмото място, което не дава европейски футбол. Реал Бетис е шести на равни точки с Виляреал по 58, и при това статукво ще играе в Лига Европа. Реал Сосиедад е пети с 59, а топ 4 е далеч на 74 точки. Под четвъртото място обаче всичко може да се случи в последния кръг на испанското първенство.

Откъм състави, при домакините голям отсъстващ ще е Тони Кроос, който получи позитивен тест за коронавирус. Контузени са още Карвахал, Менди и Вазкес, докато Рамос приближава завръщане, но е под въпрос. Мястото на Кроос вероятно ще заеме Валверде в средата.

При Виляреал от наказание се завръща Марио Гаспар и той вероятно ще замени Рамиро Фунес Мори на десния бек. Етиен Капу също е на линия след наказание за средата на терена. Висенте Ибора е с травма, под въпрос са Хуан Фойт и Самуел Чуквуезе.

В последните 19 домакинства на Реал срещу Виляреал, домакините избегнаха загубата 18 пъти. В 5 от последните 6 домакинства в Ла Лига Реал Мадрид вкара поне по 2 гола. Виляреал също е в добра форма и вкарва поне по 2 гола в 3 поредни кръга.

И двата тима ще трябва да хвърлят максимални усилия за максимален резултат и за постигане на целите си. Това прави срещата трудно предвидима, като е вероятно да видим равенство, което да попречи и на двете страни в случая.

Прогноза: Реал Мадрид - Виляреал 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виляреал (Унай Емери)
 
Асеньо
   
Албиол
Торес
Гаспар
Еступинан
Парехо
Капу
Тригерос
Морено
Бака
Гомес
Винисиус
Бензема
Родриго
Валверде
Касемиро
Модрич
Гутиерес
Одриосола
Начо
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Виляреал 2:2

  Сподели
385