Реал Мадрид ще спечели в Билбао


И. Ангелов

Реал Мадрид ще спечели в Билбао

Атлетик Билбао - Реал Мадрид
Стадион: Сан Мамес
Дата: 16.05.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Атлетик Билбао се намираше на поредица от пет срещи без загуба, но последно отстъпи на един от отборите близо до дъното - Уеска, макар и минимално. Както е типично за тима, Марселино дава възможност в края на кампанията на редица младежи да получат минути. Тимът обаче не е постоянен.

Реал Мадрид стои на второ място в таблицата и на 2 точки под върха. До края на сезона остават 6 възможни точки за спечелване от "белия балет", и надеждите са това да стане, докато лидера Атлетико Мадрид сбърка.

Откъм състави, при домакините Йерай се връща, но се очаква Иниго Мартинес и Унай Нунес да запазят местата си в защита. С проблеми са Ноласкоаин, Капа, Муниаин, Берхиче и Лекуе, докато Иниго Висенте е под въпрос.

Зинедин Зидан продължава да има проблеми в защитата, където Рамос е с травма, заедно с Карвахал, Менди и Вазкес. Рафаел Варан остава под въпрос с проблем в адукторите, което може да означава отново да видим Начо и Милитао в средата на защитата.

Реал не загуби в последните 15 кръга от Ла Лига. Билбао не загуби последните 9 у дома. Очаква се обаче гостите да хвърлят всички усилия за да могат да се възползват от грешка на Атлетико.

Прогноза: Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Милитао
Начо
Одриосола
Гутиерес
Модрич
Касемиро
Кроос
Валверде
Бензема
Винисиус
Сансет
Виялибре
Морсийо
Беренгуер
Венседор
Гарсиа
Баленсиага
Маркос
Мартинес
Нунес
   
Симон
 
Атлетик (Марселино)

Обоснована прогноза: Атлетик - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
365