Реал Мадрид ще надвие Осасуна


И. Ангелов

Реал Мадрид ще надвие Осасуна

Реал Мадрид - Осасуна
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 01.05.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид и Барселона се намират на 2 точки от върха и Атлетико Мадрид и битката в Ла Лига остава отворена до края. В последния кръг двата претендента за върха се провалиха с равенство и загуба, но пък въпреки това "белия балет" вече няма загуба в 18 мача. Атлетико играе по-рано в кръга, и Реал може би ще трябва да догонва. 4 от последните 5 мача на Зинедин Зидан бяха равенства, в 3 от които неговият отбор не вкара гол.

Осасуна загуби за първи път от седем кръга в последния мач, като се изправи срещу прекия съперник в средата Селта. В 4 от тези 7 срещи тимът не допусна гол, но срещу Селта на някои играчи бе дадена почивка, поради което добрата форма може и да се върне в този кръг.

Откъм състави, за Реал Дани Карвахал няма да участва повече този сезон. Вазкес, Валверде, Менди и Рамос имат проблеми. При гостите само Рубен Мартинес е с контузия.

Реал има 11 поредни победи у дома срещу Осасуна. В последните 6 от тях "белия балет" вкара поне по 2 гола на този противник. В последните 3 срещи в Ла Лига Реал не допусна гол.

Прогноза: Реал Мадрид - Осасуна 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Осасуна (Ягоба Арасате)
 
Ерера
   
Ернандес
Гарсиа
Видал
Санчес
Брасанац
Монкайола
Торо
Барха
Будимир
Гарсиа
Азар
Бензема
Асенсио
Иско
Касемиро
Модрич
Марсело
Одриосола
Варан
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Осасуна 2:1

  Сподели
267