Реал ще търси задължителна победа срещу Сосиедад


П. Пенков

Реал ще търси задължителна победа срещу Сосиедад

Реал Мадрид - Реал Сосиедад
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 06.02.2011
Час: 20:00
Съдия: Рамирес Домингес

В неделя от 20:00 часа българско време Реал Мадрид посреща Реал Сосиедат на стадион "Сантяго Бернабеу" в среща от 22-я кръг от Испанската Примера дивисион. Съставът на Жозе Моуриньо е втори във временното подреждане с актив от 51 точки. Разликата между тях и лидера Барселона е вече 10 точки, след като вчера каталунците победиха с 3:0 у дома Атлетико Мадрид, като и трите попадения в мача бяха дело на звездата на Барса - Лионел Меси. Така аржентинецът се изравни по брой вкарани голове в първенството с Кристиано Роналдо. Причината за десетте точки разлика до момента се крие в двете загуби, които записа Реал досега. Първата от тях беше през месец ноември, когато белия балет загуби с 5:0 от прекия си съперник за титлата - Барселона, а втората бе само преди седмица, когато състава на Жозе Моуриньо загуби неочаквано с 1:0 при гостуването си на Осасуна. Успех за мадридчани е, че тима продължи участието си в турнира за Купата на Краля, след като отстрани Севиля с общ резулат 3:0.

Новото попълнениен Реал Мадрид Емануел Адебайор ще се бори за титулярно място срещу Сосиедад за да си партнира с Карим Бензема. Съотборникът им в атаката Гонсало Игуаин продължава да лекува контузия, докато Сами Кедира е под съмнение, тъй като все още изпитва болки. Ключовият десен защитник на Реал Мадрид Серхио Рамос е наказан, поради натрупани жълти картони.

Съперникът им Реал Сосиедад заема 10-та позиция във временното класиране, като досега са инкасирали общо 28 точки. Преди седмица съставът на Мартин Ласарте записа успех с 2:0 на собствения си стадион "Аноета" срещу Алмерия. Така тима се реваншира на феновете си за загубата в предишния кръг, когато Сосиедад записа поражение с 2:1 при гостуването си на жълтата подводница Виляреал.

Мениджърът на Реал Сосиедад Мартин Ласарте няма да може да разчита на ключовия си нападател до края на настоящата кампания, тъй като Йосеба Лоренте страда от тежка контузия в кръста, като вероятно ще трябва да се подложи на хирургическа намеса. Добрата новина е, че централния бранител на тима Микел Гонзалес се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си.

След като преди седмица Реал Мадрид допусна да загуби още веднъж в Примера, не вярва това да се повтори и в мача с Реал Сосиедад. Гостите показват непостоянност при гостуванията си през този сезона, като вероятно ще бъдат победи при гостуването си на "Сантяго Бернабеу".

Прогноза: Реал Мадрид - Реал Сосиедад 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

20 януари Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 0:1 (Купа на Краля)
23 януари Реал Мадрид - Майорка 1:0 (Примера)
26 януари Севиля - Реал Мадрид 0:1 (Купа на Краля)
30 януари Осасуна - Реал Мадрид 1:0 (Примера)
02 февруари Реал Мадрид - Севиля 2:0 (Купа на Краля)

Реал Сосиедад:

03 януари Реал Сарагоса - Реал Сосиедад 2:1 (Примера)
08 януари Реал Сосиедад - Севиля 2:3 (Примера)
15 януари Хетафе - Реал Сосиедад 0:4 (Примера)
23 януари Виляреал - Реал Сосиедад 2:1 (Примера)
29 януари Реал Сосиедад - Алмерия 2:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Реал Сосиедад

130 мача
69 победи за Реал Мадрид
36 равенства
25 победи за Реал Сосиедад
Голова Разлика: 264:160 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.16
Равен - 6.50
Реал Сосиедад - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136