Реал ще изравни лидера в Ла Лига с победа


И. Ангелов

Реал ще изравни лидера в Ла Лига с победа

Кадис - Реал Мадрид
Стадион: Рамон де Каранса
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 23:00 ч.

Кадис има само една загуба в последните 5 кръга на Ла Лига, като спечели 8 точки от последните 15 възможи. Така тимът задържа 13-ото си място с показаната добра форма. На свой терен домакините нямат загуба в последните 3 мача, като победиха Ейбар и Валенсия преди равенството срещу Селта.

Реал Мадрид загуби важни точки в борбата на върха след равенството последно с Хетафе в лигата, но за късмет и Барселона загуби, докато Атлетико Мадрид спечели и се отдалечи на 3 точки. Сега Реал може да застигне градския съперник на върха след като играе по-рано и да натрупа напрежение преди срещата на основния противник за титлата този сезон.

Откъм състави, при домакините под въпрос са Хуан Кала и Алекс Фернандес, докато с травми липсват Переа и Кесада. Зинедин Зидан има доста проблеми при "белия балет". Рамос и Вазкес остават контузени, но под въпрос са още Азар, Варан, Карвахал, Менди и Валверде. Касемиро се връща от наказание и ще застане в средата на терена.

Реал Мадрид не загуби в последните 11 срещи като гост в лигата и ще иска да стъпи на върха преди срещата на Атлетико от кръга.

Прогноза: Кадис - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Милитао
Варан
Начо
Менди
Кроос
Касемиро
Модрич
Асенсио
Бензема
Винисиус
Негредо
Собрино
Изкиердо
Санчес
Йонсон
Мари
Еспино
Иса
Кала
Фали
   
Ледесма
 
Кадис (Алваро Сервера)

Обоснована прогноза: Кадис - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
241