Реал Мадрид ще бие в Хетафе


И. Ангелов

Реал Мадрид ще бие в Хетафе

Хетафе - Реал Мадрид
Стадион: Колисеум Алфонсо Перес
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Хетафе има само 1 победа в последните 12 кръга в Ла Лига. Това е исторически слаб рекорд за тима, особено след впечатляващия предходен сезон. Не само това, но момчетата на Хосе Бордалас вкараха само 1 гол в последните си 4 срещи. 

Реал Мадрид вече чувства близо шансовете си за достигане върха на първенството. Разстоянието е само 1 точка, а самочувствието ще е приповдигнато след победата в Ел Класико с Барселона миналата седмица. През седмицата пък "белия балет" прогресира през Ливърпул до полуфиналите в Шампионска лига.

Откъм състави, при домакините с контузии са Кучо Хернандес и Ерик Кабако. Софиан Чакла се връща след контузия и наказание и ще стартира в средата на защитата с Джене. 

За Зинедин Зидан в игра може да се завърне Рафаел Варан, който прекара коронавирус. Начо и Касемиро са с наказания за кръга, докато Рамос и Вазкес остават контузени. Под въпрос са още Азар и Карвахал.

Реал Мадрид има 14 победи в последните 15 мача срещу Хетафе. В последните 6 Реал запази суха мрежа срещу Хетафе. С 8 победи в последните 10 кръга на Ла Лига големият фаворит е тима на "белия балет".

Прогноза: Хетафе - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Милитао
Варан
Одриосола
Менди
Кроос
Валверде
Модрич
Асенсио
Бензема
Винисиус
Мата
Кукурея
Аленя
Ниом
Максимович
Арамбари
Оливера
Суарес
Даконам
Чакла
   
Сориа
 
Хетафе (Хосе Бордалас)

Обоснована прогноза: Хетафе - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
340