Реал и Барса ще покажат най-доброто от себе си


И. Ангелов

Реал и Барса ще покажат най-доброто от себе си

Реал Мадрид - Барселона
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 10.04.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид намери най-добрата си форма по отношение на постоянството в правилната част на сезона след като навлиза в тази среща с пет поредни победи зад гърба. "Белия балет" не е вкусвал загубата от 12 срещи назад и изглежда в добро състояние в най-важния период на кампанията. Победа за тима на Зинедин Зидан ще означава прескачане на противника в класирането до второто място в Ла Лига, както и потенциално затваряне на дистанцията до лидера Атлетико Мадрид.

Барселона има 6 поредни победи в испанското първенство и след няколкото грешки на Атлетико, и каталунците виждат възможността си да превземат първото място. Борбата за титлата изведнъж се оформи между тези три отбора, като ни очаква любопитен край на кампанията.

Откъм състави, Реал има проблеми в защита след като ключовият Серхио Рамос ще липсва в защита, а партньорът му в сърцето на отбраната Рафаел Варан получи позитивен тест за коронавирус и се изолира. Дани Карвахал също е под въпрос в защитата, както и Тони Кроос в средата на терена.

При гостите Жерар Пике е под въпрос с проблем в коляното, но той ще иска да участва в най-важния мач в сезона на каталунците. Коутиньо и Фати лекуват травми, а под въпрос е още Нето. Антоан Гризман трябва да е на линия след отпразнуването на раждането на третото си дете, при изключителния факт, че и трите му рожби са родени на една дата.

Реал Мадрид има 17 победи в последните 21 домакинства в Ла Лига. Барселона спечели 9 поредни мача на гости в първенството. В последните 7 от тях вкара поне по 2 пъти на всеки противник на неговия терен. Реал също вкара поне по 2 гола на противниците, които посрещна, в 8 от последните 10 случая. Така в добра форма и в сравнително добро здраве, с някои въпросителни в защита, можем да очакваме голове и вероятен равен, който ще попречи и на двата тима в амбициите им за върха.

Прогноза: Реал Мадрид - Барселона 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Щеген
   
Пике
Ленгле
Йонг
Дест
Бускетс
Педри
Алба
Гризман
Меси
Дембеле
Винисиус
Бензема
Асенсио
Модрич
Касемиро
Кроос
Менди
Вазкес
Начо
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Барселона 2:2

  Сподели
399