Реал Мадрид ще вземе точките във Виго


И. Ангелов

Реал Мадрид ще вземе точките във Виго

Селта Виго - Реал Мадрид
Стадион: Естадио де Балайдос
Дата: 20.03.2021 г.
Час: 17:15 ч.

Селта Виго има само една загуба в последните осем срещи в Ла Лига, като тя дойде на гости на Валенсия. Формата не е особено убедителна извън това, защото равенствата са 3, и победата само 1 в последните 4 кръга. 

Реал Мадрид се намира на поход от 9 мача без загуба във всички турнири. През седмицата тимът надделя над Аталанта в Шампионска лига за да прогресира до четвърт-финалите. В Ла Лига тимът на Зидан бе направил две равенства поред, но в последния кръг се върна към победите с 2:1 над Елче.

Откъм състави, Юго Майо се връща при домакините след наказание и ще започне на десния бек. Нестор Араухо бе под въпрос, но премина преглед и ще играе в средата на защитата. Под въпрос е Емре Мор, а с контузии липсват Бланко и Алварес.

При "белия балет" Еден Азар отново е контузен след като точно се върна от травма в последния мач, и белгиецът може да пропусне остатъка от сезона ако този път се нуждае от операция. Касемиро беше наказан за Шампионска лига и ще се включи свеж, под въпрос е Одриосола, а с травми липсват още Карвахал и Мариано.

В последните 9 мача между тези отбори Реал Мадрид вкара поне по 2 гола на Селта. "Белия балет" спечели 5 от последните 6 мача със Селта. Без загуба в 9 гостувания поред очаква се Мадрид да доминира.

Прогноза: Селта Виго - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Начо
Варан
Рамос
Вазкес
Модрич
Касемиро
Кроос
Менди
Винисиус
Бензема
Аспас
Мина
Нолито
Суарес
Мендес
Тапиа
Мартин
Майо
Мурийо
Араухо
   
Вилар
 
Селта Виго (Едуардо Куде)

Обоснована прогноза: Селта Виго - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
231