Барселона няма да има проблеми с Осасуна


Н. Гавазов

Барселона няма да има проблеми с Осасуна

Осасуна - Барселона

Стадион: "Ел Садар", Памплона

Дата: 06.03.2021 г.

Час: 22:00

Съдия: Иниго Перес

Осасуна ще бъде домакин на Барселона в мач от 26-я кръг на Ла Лига. Баските са 13-ти в таблицата за касиране, но само на шест точки от опасната зона, което означава, че колективът на Арасате по никакъв начин не може да бъде спокоен за мястото си в елита. Обнадеждаващото е, че памплонци постигнаха три победи в последните си четири срещи. За справка, тимът имаше само четири успеха в предишните си 19 мача във всички турнири, като три от победите бяха в Купата на Испания.

Барселона се върна на победния път след провалите срещу ПСЖ и Кадис. Каталунците загряха срещу Елче, а след това победиха Севиля като гости. В средата на седмицата хората на Роналд Куман отново се срещнаха с андалусците, този път в полуфиналите на Купата на Испания и след като заличиха пасива от два гола в първия мач, в допълнителното полувреме вкараха трети гол, с което се класираха за финала на турнира. Последните успехи и грешните стъпки на Реал Мадрид изкачиха "блаугрнас" на второ място в таблицата за класиране на Ла Лига, на 5 точки от лидера Атлетико.

Ронкалия и Авила са контузени от домакините. Гостите са без Коутиньо, Фати, Серхи Роберто и Пике.

Фаворит в срещата е Барселона, въпреки някои кадрови проблеми в защита. Да, домакините имат потенциал да застрашат вратата на Тер Щеген, но същевременно баските разполагат с минимални възможности да спрат Меси и съотборниците му от нападението.

Прогноза: Осасуна – Барселона 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Тер Щеген
   
Дест
Умтити
Ленгле
Фирпо
Педри
Бускетс
Де Йонг
Тринкан
Меси
Гризман
Гарсия
Кайери
Торес
Монкайола
Санхурио
Торо
Крус
Гарсия
Ернандес
Видал
   
Херера
 
Осасуна (Арасате)

Обоснована прогноза: Осасуна - Барселона 0:2

  Сподели
305