Барселона няма да има проблеми с Кадис


Н. Гавазов

Барселона няма да има проблеми с Кадис

Барселона - Кадис

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 21.02.2021 г.

Час: 15:00 ч.

Съдия: Хуан Мартинес

Барселона посреща Кадис в мач от 24-я кръг на Примера дивисион и тази среща идва в точния  момент за каталунците, които имат нужда от успех, за да заличат раните от фиаското срещу ПСЖ в средата на седмицата.

Барселона заема трето място в таблицата за класиране на Ла Лига, с 46 точки от 22 мача, на 9 пункта от лидера Атлетико Мадрид. "Блаугранас" подобри представянето си в турнира, в който постигна седем поредни победи и влиза в утрешната среща с погром над Алавес от 5:1. Факт е обаче, че хората на Роналд Куман претърпяха унизителна домакинска загуба с 4:1 от ПСЖ в Шампионска лига и така намалиха шансовете си за трофей през този сезон, след като преди това загубиха от Севиля с 2:0 в първи полуфинален мач от Купата на Испания.

Кадис се намира в тежка ситуация след един добър период, обхващащ края на декември – средата на януари. След това обаче хората на Алваро допуснаха четири загуби, като във всяка една от срещите си допуснаха поне три гола. Тимът тръгна стремглаво надолу и в момента се намира на 15-то място в таблицата за класиране, на 3 точки от опасната зона, като конкурентът Елче има мач в запас.

Фати, Коутиньо, Роберто и Араухо са контузени от домакините. Гостите имат по-сериозни кадрови проблеми. Фернандес, Акапо и Куезада са в лазарета. Кала е наказан, а Фернандес се излекува, но не е готов за мача. Джонсън бе под съмнение, но според последни информации, той ще започне в средата на терена.

Фаворит в мача е Барселона. Няма съмнение, че домакините ще хвърлят всичко, за да постигнат победа и така да компенсират поражението от ПСЖ. Аргументите в полза на гостите са много малко – в началото на декември Кадис победи Барселона с 2:1, но колективът на Алваро има само една победа в последните си седем мача, а и отсъствието на важни играчи е сериозен удар по тима. Съветът ни е да заложим на "1" и в добавка на 2.5 гола в двубоя.

Прогноза: Барселона – Кадис 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кадис (Алваро )
 
Ледесма
   
Иза
Алкла
Мауро
Еспино
Санчес
Джонсън
Фали
Переа
Лосано
Негредо
Дембеле
Меси
Тринкан
Де Йонг
Бускетс
Педри
Алба
Ленгле
Пике
Дест
   
Тер Щеген
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - Кадис 3:1

  Сподели
216