Реал Мадрид ще се възползва от формата на Валядолид


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се възползва от формата на Валядолид

Реал Валядолид - Реал Мадрид
Стадион: Хосе Сория
Дата: 20.02.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Валядолид влоши формата си и няма успех в последните си 6 мача. Освен това домакините нямат запазена суха мрежа в 9 поредни срещи насред всички състезания, което прави задачата на гостите по-лека.

Реал Мадрид продължава да не е убедителен в кампанията си, но победите в Ла Лига са 4 в последните 5 кръга. С две поредни сухи мрежи може би тимът започна и да свиква без ключовия Серхио Рамос в отбраната.

В двата състава има много проблеми, като при домакините Лукас Олаза е наказан. Йоакин Фернандес се връща след наказание и ще застане до Бруно в защита, а наказанието и на Рубен Алкарас изтече, за да се върне той в средата на терена. Контузени са Ервиас, Де Соуса, Гарсиа и Оливас. Под въпрос за срещата са поставени Хави Санчес и Явад Ел Ямик. 

Зинедин Зидан не може да разчита на Карвахал, Валверде, Рамос, Марсело, Родриго и Азар. Едер Милитао и Алваро Одриосола са поставени под въпрос. 

Реал Мадрид има 10 победи в последните 12 мача с Валядолид. "Белия балет" спечели 3 поред в Ла Лига, като в тях вкара поне по 2 гола на всеки противник. Валядолид няма победа в 6 кръга и се очаква да отстъпи.

Прогноза: Реал Валядолид - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
353