Реал ще продължи с победите


И. Ангелов

Реал ще продължи с победите

Реал Мадрид - Хетафе
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 09.02.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид успя да стигне късно до успех с 2:1 в последния кръг на Ла Лига срещу последния в таблицата, като трудният период при Зидан продължава. Сега се понатрупаха контузии и всеки съперник трябва да гледа да се възползва от това. В последния кръг Зидан дори не запълни пейката си заради липсата на играчи и назова само 6 човека като резерви.

Хетафе няма победа в три поредни кръга, в които допусна 8 гола и вкара само веднъж. Все пак здравето при гостите е перфектно и те няма да имат по-добра възможност да вземат нещо от един от претендентите.

В лагера на "белия балет" проблемите са безброй. Тони Кроос е наказан тази седмица и вероятно завърналият се от травма Иско ще го замени. Серхио Рамос тъкмо се бе завърнал и сега ще отсъства поне 6 седмици с проблем в коляното, докато Едер Милитао има проблем в адукторите. Карвахал и Одриосола са аут, което ще постави Варан и Начо в средата на защитата, и Менди по фланга.

Азар, Родриго, Валверде, Вазкес са също в лазарета за Реал Мадрид.

При гостите само Даконам е наказан, а под въпрос е Хема Родригес. Мауро Арамбари се връща от наказание и ще стартира в средата заедно с Неманя Максимович. 

Реал Мадрид има 12 поредни победи у дома срещу Хетафе във всички турнири. В последните 5 мача между тези отбори Реал не допусна гол. Така домакините са големи фаворити, но могат да пострадат от липсата на опции и свежест.

Прогноза: Реал Мадрид - Хетафе 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Хетафе (Хосе Бордалас)
 
Янес
   
Кабако
Чакла
Суарес
Оливера
Арамбари
Максимович
Кубо
Аленя
Кукурея
Мата
Винисиус
Бензема
Асенсио
Иско
Касемиро
Модрич
Марсело
Менди
Варан
Начо
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Хетафе 2:1

  Сподели
218