Реал Мадрид ще се върне към победите на гости на последния


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се върне към победите на гости на последния

Уеска - Реал Мадрид
Стадион: Ещадио ел Алкорас
Дата: 06.02.2021 г.
Час: 17:15 ч.

В последния кръг Уеска достигна до втората си победа за кампанията когато надви с 3:1 на гости Реал Валядолид. Тимът все още остава последен и на разстояние от 4 точки от безопасността, но нов добър резултат може да доближи целта. Уеска има най-малко победи в лигата този сезон, но формата от два поредни кръга без загуба показва знаци за надежда.

Реал Мадрид се намира на 10 точки от лидера Атлетико и има мач повече. Последно "белия балет" прие Леванте на свой терен и загуби с 2:1 и сезонът продължава да се развива трагично за тима. Сравнително успокоение може да е равенството по точки и резултати с Барселона, но и двата тима са много под нивото на лидера в момента.

Откъм състави, при домакините от наказание се завръща Хави Онтиверос. Пабло Инсуа и Педро Мускера са с проблеми. 

Зинедин Зидан не може да разчита отново на Еден Азар, който ще липсва до средата на март с поредна контузия. Едер Милитао пропуска с наказание след изгонването си с Леванте, а Родриго и Валверде са контузени. Под въпрос са поставени Лукас Вазкес и Дани Карвахал.

Уеска не успя да вкара гол в 3 поредни домакинства. Реал спечели последните 3 мача срещу този съперник във всички турнири. Без загуба в 6 поредни гостувания фаворитът е тимът на Зидан.

Прогноза: Уеска - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
248