Реал Мадрид ще продължи формата си с Гранада


И. Ангелов

Реал Мадрид ще продължи формата си с Гранада

Реал Мадрид - Гранада
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 23.12.2020 г.
Час: 20:45 ч.

Реал Мадрид като че ли преживя кризата на формата си и в момента се намира на поредица от 5 победи във всички състезания. Последно тимът се справи с Ейбар в неделя с 3:1, и тимът на Зинедин Зидан допусна само 2 пъти в тези 5 победи. Освен това и здравето се подобрява до почти перфектно състояние.

Гранада също нареди трета поредна победа с последния кръг срещу Реал Бетис. След успеха с 2:0 тимът заема шестата позиция в класирането на испанската Ла Лига, на 8 точки от съперника си и второто място.

Откъм състави, очаква се Зидан да може да разчита на Еден Азар, Лука Модрич и Винисиус Джуниър след различните им проблеми. Само Иско е поставен под въпрос за тима с подут глезен. 

При гостите наказан е Максим Гоналонс и с контузии са Лозано и Монторо. Под въпрос за срещата са поставени Махис, Вико и Диас. 

Реал Мадрид има 10 поредни победи над Гранада във всички турнири. Реал спечели и 11 от последните си 13 мача у дома в Ла Лига. В 8 от последните 9 мача с Гранада, Реал вкара поне по 2 гола и се очаква успех за домакините.

Прогноза: Реал Мадрид - Гранада 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Гранада (Диего Мартинес)
 
Силва
   
Дуарте
Санчес
Валехо
Фолкие
Ерера
Мия
Етеки
Нева
Суарес
Солдадо
Винисиус
Бензема
Вазкес
Кроос
Касемиро
Модрич
Менди
Карвахал
Варан
Рамос
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Гранада 2:1

  Сподели
229