Реал сложи край на лошата си серия с победа над Севиля (видео)


FUTBOL-TV

Реал сложи край на лошата си серия с победа над Севиля (видео)

Шампионът на Испания Реал Мадрид се отърси от негативните резултати (4 мача без победа) в Ла Лига с ценен успех с 1:0 при визитата си на амбициозния Севиля

Още преди да измине и една минута от началото на двубоя Родриго комбинира страхотно с Винисиус в наказателното поле на домакините. Вторият опита изстрел от малък ъгъл, но не успя да уцели вратата, а Реал изпусна страхотен шанс. Секунди по-късно Боно направи грешка в собственото си наказателно поле, но Винисиус и Бензема не успяха да се възползват.

В 38-ата минута Васкес пусна остър пас в наказателното поле, Винисиус пропусна за Бензема, чийто прецизен удар бе спасен с вещина от Буну.

В 56-ата минута падна единственото попадение в срещата. Бензема пусна подаване по земя към Ферлан Менди на левия фланг, който напредна и намери Винисиус. Бразилецът мигновено засече без подготовка и след щастлив рикошет във вратаря Буну, откри резултата - 0:1.

Севиля все повече започна да контролира топката и да обгражда Реал Мадрид пред собственото му наказателно поле и дори стигна до няколко нелоши ситуации. Въпреки това, така и не се стигна до гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
265