Севиля може да надиграе Реал Мадрид


И. Ангелов

Севиля може да надиграе Реал Мадрид

Севиля - Реал Мадрид
Стадион: Рамон Санчес Писхуан
Дата: 05.12.2020 г.
Час: 17:15 ч.

Севиля ще посрещне със свежест Реал Мадрид у дома си, след като през седмицата Хулен Лопетеги даде почивка на много свой имена, на цената на загуба с 4:0 от Челси. Тази загуба прекрати поход от пет поредни победи във всички турнири, като 3 от тях са в Ла Лига.

Обратно, Реал Мадрид няма победа в 3 поредни кръга, като загуби 2 пъти, а в Шампионска лига през седмицата за втори път тимът отстъпи и на Шахтьор Донецк. Със само 1 победа в последните 5 мача Зинедин Зидан вече се спряга с напускане и се появиха слухове за негов заместник.

Откъм състави, домакините не могат да разчитат на ключовия Серхио Ескудеро заради контузия в лакътя, както и на Ясине Буну и Карлос Фернандес поради коронавирус. Под въпрос са Акуна, Вацлик и Сусо. 

За "Белия балет" липсват Карвахал, Азар и Валверде, като и Жович е с коронавирус. Под въпрос е поставен Серхио Рамос, с чието отсъствие съвпадна и страхотния спад във формата. Алваро Одриосола също остава под въпрос за момента.

Реал Мадрид спечели последните 3 мача срещу Севиля. Севиля обаче има 6 победи в последните си 7 домакинства в лигата. Реал няма загуба в 10 от последните 11 мача на гости в Ла Лига, но тук се очаква да отстъпи, особено ако Рамос продължи да липсва.

Прогноза: Севиля - Реал Мадрид 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Рамос
Варан
Вазкес
Менди
Модрич
Касемиро
Кроос
Одегор
Асенсио
Бензема
Окампос
Йонг
Торес
Ракитич
Фернандо
Жордан
Рекик
Навас
Карлос
Коунде
   
Вацлик
 
Севиля (Хулен Лопетеги)

Обоснована прогноза: Севиля - Реал Мадрид 2:1

  Сподели
275