Реал Мадрид ще се справи с Алавес


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се справи с Алавес

Реал Мадрид - Депортиво Алавес
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 28.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид се върна към победите през седмицата когато надви 10 човека от Интер с 2:0 в Шампионска лига. В Ла Лига момчетата на Зинедин Зидан имат само 1 спечелена точка в последните 2 кръга, като от 4-ата позиция в класирането изостават от лидерите.

Алавес не загуби в нито един от последните си 4 мача, като дори направи в този период 1:1 с Барселона. В състава и няма особено много проблеми, след като Едгар Мендес се връща от наказание и ще застане на десния фланг. Само Понс е контузен в тима, а Ману Гарсия и Бургуй са с коронавирус.

За Реал Мадрид под въпрос продължава да е Карим Бензема с проблем в адукторите. Мариано може да заеме мястото му за трети пореден мач. Ключовият Серхио Рамос ще продължи да липсва заедно с Валверде, Милитао и Жович. Одриосола е под въпрос.

Реал спечели последните 8 домакинства срещу Алавес. В тях домакините вкараха и поне по 2 пъти на този противник. "Белия балет" победи и в 9 от последните си 10 мача у дома в Ла Лига като цяло. Последните 3 мача в лигата на гостите бяха равенства.

Прогноза: Реал Мадрид - Депортиво Алавес 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Алавес (Пабло Махин)
 
Пачеко
   
Лежон
Лагуардиа
Наваро
Дуарте
Пина
Баталиа
Мендес
Жота
Перес
Хоселу
Мариано
Азар
Асенсио
Родриго
Кроос
Касемиро
Марсело
Карвахал
Варан
Начо
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Алавес 2:1

  Сподели
326