Кроос: Зидан ще поправи нещата в Реал


И. Ангелов

Кроос: Зидан ще поправи нещата в Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос е уверен, че отборът ще намери най-добрата си форма в близко бъдеще. "Белия балет" се намира на 4-то място в испанската Ла Лига, след 2 загуби в първите 9 кръга до момента, като и формата в Шампионска лига е разочароваща. Мадрид стартира с 1 точка от първите 2 мача в групата, преди победа над Интер донякъде да поправи ситуацията.

"Нещо ни липсва. Това не е тайна. Всеки може да го види," цитира Marca. 

"Не ни липсва много... трябва да сме постоянни. Ако погледнете резултатите, имаме два добри, един лош, два добри, един слаб. Трябва да се справяме по-добре. 

"Гледаме някои срещи и виждаме, че можем да играем много по-добре - срещу Барселона, първото полувреме с Интер, и други. Можем, разбира се, но ни липсва постоянството. Щом се справихме добре с Барселона, то трябваше да е така и с Кадис или Шахтьор Донецк у дома. Има голяма разлика. Понякога сме много добри, понякога слаби. Трябва да се подобрим ако искаме да спечелим нещо.

"Преминаваме през много странна ситуация за всички. Играем на всеки 3 дни, имахме много малко почивка, последният сезон завърши късно, не успяхме да подпишем с играчи през лятото, сега има и контузии, някои не играят заради коронавирус, но аз не обичам да търся оправдания.

"Ние имаме титулярна постройка, която може да победи всеки противник. Всеки знае, че когато не получаваш резултати, ти не покриваш изискванията в Реал Мадрид. Започват въпроси. Затова сме в този отбор. Това е нормално.

"Със Зидан, ние вече имахме един такъв период и обичайно излизаме от лошите поредици. Преди няколко седмици, след загубите от Кадис и Шахтьор, ние отидохме в Барселона и направихме страхотен мач. Преодоляхме това и босът е първият човек, който знае какво става в клуба когато няма резултати.

"В края ние просто трябва да се подобрим и да печелим мачове. Зидан ще намери решението."

Мадрид играе с втория в таблицата Виляреал след почивката за национални срещи.

  Сподели
121