Реал Мадрид ще победи във Валенсия


И. Ангелов

Реал Мадрид ще победи във Валенсия

Валенсия - Реал Мадрид
Стадион: Местая
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Валенсия не се намира в добро състояние и няма победа в 4 поредни кръга в Ла Лига. В последния кръг обаче тимът изоставаше от Хетафе и намери как да се върне до 2:2. На "Местая" тимът допусна само 1 поражение в сезона до тук, но сухата мрежа липсва у дома.

Реал Мадрид подобри резултатите си след изненадващата загуба от Шахтьор в Шампионска лига и няма загуба в 4 мача, от които спечели 3, вкарвайки по над 3 гола средно. Успешният период съвпада и със завръщането на Еден Азар на терена, и белгиецът изглежда в добра форма.

Откъм състави, за домакините Тиери Корея е наказан след двата си жълти картона в последния мач. Само Муктар Диакаби има здравословни проблеми и е аут. На десния бек Корея ще бъде заменен от Даниел Уас.

При Реал наскоро Едер Милитао се разболя от коронавирус и лиспва, заедно с контузените Карвахал, Начо и Одриосола, всички от защитата. Така вероятно на десния бек отново ще играе Лукас Вазкес.

Валенсия допусна поне по 2 гола в последните 4 поредни кръга. В 5 от последните си 6 мача на гости в Ла Лига, Реал Мадрид вкара поне по 2 пъти на противниците си, поради което е вероятно да спечели отново без проблеми.

Прогноза: Валенсия - Реал Мадрид 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Рамос
Варан
Вазкес
Менди
Кроос
Касемиро
Валверде
Асенсио
Бензема
Азар
Гомес
Гуедеш
Черишев
Муса
Расич
Солер
Гая
Уас
Гилгамон
Паулиста
   
Силесен
 
Валенсия (Хави Гарсия)

Обоснована прогноза: Валенсия - Реал Мадрид 0:3

  Сподели
213