Анонс на 9-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 9-ти кръг на Примера Дивисион

Елче – Селта Виго
Дата: 06.11.2020 г.
Час: 22:00

Новакът Елче допусна втора загуба от началото на сезона, която сложи край на добрата серия на валенсианци от три победи и едно равенство. В предишния кръг Елче отстъпи с 1:3 на гости на Бетис. Поражението остави тима от едноименния град с актив от 10 точки, а Елче е на 10-та позиция. Карийо е под въпрос за домакините.

Лошата форма на Селта продъжава, след като в предишния кръг "небесносините“ записаха шести пореден мач без успех и общо четвърта загуба за тази поредица от двубои. Този път галисийци бяха разбити с 1:4 у дома от Реал Сосиедад. Така играчите на Оскар Гарсия, чието бъдеще начело на клуба става все по-несигурно, заемат 17-то място в колоната и са с 6 пункта. Майо, Васкес и Алварес са аут за гостите преди далечната визита в срещуположния край на Испания.

Прогноза: Елче – Селта Виго 2:1


Уеска – Ейбар
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 15:00

Новакът Уеска все още няма победа от началото на сезона. В предишния кръг клубът от провинция Арагон инкасира втора последователна загуба с резултат 1:4. Този път играчите на Мичел отстъпиха от шампиона Реал Мадрид. Така Уеска остава с 5 спечелени точки и се намира предпоследното 19-то място в подреждането. Лопес, Валера и Дукуре са извън сметките на домакините.

Серията от три поредни мача без загуба за Ейбар приключи преди седмица, когато баските допуснаха загуба с 0:2 у дома от новака Кадис. Поражението дойде кръг след престижния успех на гости на Севиля. По този начин възпитаниците на Хосе Мендилбар остават с 8 точки и заемат 15-ото място в класирането. Куберо и Анхел са с травми за северняците.

Прогноза: Уеска – Ейбар 1:2


Севиля – Осасуна
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 19:30

Амбициозният отбор на Севиля инкасира трета поредна загуба и вече в четири последователни кръга "рохибланкос“ за без успех. Слабата форма на южняците ги смъкна допълнително в таблицата на временното класиране и в момента южняците заемат незавидната за отбор от техния ранг 16-та позиция с едва 7 точки. Гомес, Сусо и Идриси са контузени за домакините.

Съставът на Осасуна не успя да спечели трето поредно домакинство. В предишния кръг памплонци паднаха с 1:3 от Атлетико Мадрид. Играчите на Хагоба Арасате са 9-ти и имат 10 пункта. Перес, Ернандес, Кайери, Авила и Брашанац са аут за Осасуна.

Прогноза: Севиля – Осасуна 3:0


Хетафе – Виляреал
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 15:00

В много драматичен двубой Хетафе завърши наравно – 2:2, на гости на непостоянния в изявите си отбор на Валенсия. Мачът премина през редица обрати, като играчите на Хосе Бордалас губеха в резултата до 87-ата минута, а в 94-ата вече бяха напред. В десетата минута от добавеното време кастилци допуснаха изравнителен гол от дузпа. Хетафе има 11 точки и е на 8-мо място в колоната. Манойлович е под въпрос за домакините.

Виляреал записа четвърти успех за сезона, като и този път победата бе на собствен терен. В предишния кръг "жълтата подводница“ очаквано не се затрудни срещу последния в класирането Валядолид и спечели с 2:0. Селекцията на Унай Емери имат 15 точки и е на 3-то място в класирането. Кубо е наказан, а Парехо и Морено са контузени.

Прогноза: Хетафе – Виляреал 2:2


Реал Сосиседад – Гранада
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 17:15

Реал Сосиедад продължава да едноличен лидер в Ла Лига. В предишния кръг баските записаха четвърти пореден успех и общо пети за последните си шест мача в първенството. Този път северняците не срещнаха никакви затруднения при гостуването на Селта за крайното 4:1. Така играчите на Иманол Алгуасил имат 17 точки, което е с точка повече от Реал Мадрид, който обаче е и с мач по-малко. Аут за домакините за предстоящия двубой са Ияраменди и Сангали.

Коравият отбор на Гранада записа четвърти пореден мач без поражение и второ равенство от началото на сезона. Преди седмица андалусци направиха 1:1 у дома срещу Леванте. Хората на Диего Мартинес са 6-ти и имат 14 пункта. Фулкие, Диас и Кини са аут, а Солдадо и Лосано са под въпрос.

Прогноза: Реал Сосиедад – Гранада 3:2


Леванте – Алавес
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 19:30

След серията от три поредни загуби сега Леванте записа два последователни мача, завършвайки при резултат 1:1. В предишния кръг "жабките“ спечелиха точка при гостуването си на коравия отбор на Гранада. Въпреки добавената точка, валенсианци са в зоната на изпадащите и се намират на 18-то място с 5 пункта. Вукчевич е под въпрос за домакините.

Барселона стигна само до 1:1 при визитата си на Алавес в мач от осмия кръг на Ла Лига. Така каталунците имат само две точки в последните си четири срещи от първенството. Лео Меси и компания трябва да съжаляват изключително много, тъй като от 62-ата минута играха с човек повече, след като Хота получи втори жълт картон заради опасна игра срещу Пике. Басите са 14-ти и имат 8 точки. Наваро и Рейра са аут за северняците.

Прогноза: Леванте – Алавес 1:0


Валядолид – Атлетик Билбао
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 19:30

Облаците около състава на Валядолид започват все повече да се сгъстяват. След първите осем кръга от сезона "виолетовите“ нямат спечелен мач, като заемат последното 20-то място с едва 3 точки на сметката си. В предишния кръг кастилци отстъпиха с 0:2 на гости на Виляреал. Проблемите около треньор Серхио Гонсалес са свързани с контузиите на Янко, Санчес и Оливас, а Мартинес е наказан.

Атлетик Билбао надви Севиля с 2:1 след обрат в мач 8-ия кръг на испанската Ла Лига. Така "лъвовете“ от Бибао вече са на 11-та позиция с 9 точки. Гостите поведоха в резултата още в 9-та минута. Атлетик обаче натисна и в 76-ата минута успя да изравни. След изпълнение на корнер Микел Весга продължи с глава топката към втората греда, където оставеният сам Икер Муниаин отбилзо отбеляза за 1:1. Всичко в мача се реши четири минути преди края на редовното време, когато Сансет засече подаване на Уилямс и с добър завършек прати топката в мрежата на Боно. Де Маркос, Гомес и Кодро са под въпрос за гостите.

Прогноза: Валядолид – Атлетик Билбао 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187