Реал Мадрид няма да сбърка срещу Уеска


И. Ангелов

Реал Мадрид няма да сбърка срещу Уеска

Реал Мадрид - Уеска
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 15:00 ч.

Реал Мадрид отново не успя да надгради над добрия резултат и победата с 3:1 над Барселона миналата седмица, като в Шампионска лига направи само 2:2 с Борусия Мьонхенгладбах. Този резултат можеше и да е по-лош, но "белия балет" се върна след 2:0 в срещата.

Уеска бе на поход от 4 срещи в лигата без загуба, но последно на гости на Реал Сосиедад си тръгна с 4 попадения във вратата и загуби. В началото на кампанията обаче тимът задържа Атлетико и Валенсия

В съставите на двата тима има известни проблеми. Дани Карвахал ще липсва на Реал до Декември, а Начо до ноември. Така Ферлан Менди ще играе на десния бек. Еден Азар се завръна от травма наскоро и може да се появи в игра скоро за да започне да трупа минути. Мариано и Одриосола са под въпрос, а Одегор също е с травма.

При гостите Микел Рико остава под въпрос след борбата с коронавируса. Педро Лопес е контузен, а Шинджи Оказаки е под въпрос.

Уеска няма победа в 11 поредни срещи като гост в Ла Лига. Реал Мадрид не загуби в 16 от последните си 17 срещи в лигата, като се очаква да няма проблеми тук.

Прогноза: Реал Мадрид - Уеска 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уеска (Франсиско)
 
Фернандес
   
Пулидо
Сиовас
Мафео
Галан
Москера
Рико
Ферейро
Гарсиа
Рамирес
Мир
Родриго
Бензема
Вазкес
Модрич
Касемиро
Иско
Марсело
Менди
Рамос
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Уеска 2:1

  Сподели
307