Симеоне: Трябва да отговорим след Байерн


И. Ангелов

Симеоне: Трябва да отговорим след Байерн

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне обяви, че вярва в своя отбор и той ще покаже характер за да се върне към добрите представяния след тежкото поражение с 4:0 на "Алианц Арена" от Байерн Мюнхен във вторник. Следващата среща е днес в Ла Лига с Реал Бетис на "Уанда Метрополитано", като ако Атлетико не загуби това ще означава клубен рекорд от 21 поредни мача в Ла Лига без поражение.

"Аз абсолютно вярвам на отбора, въпреки болезнената и тежка загуба в Мюнхен. Аз взех много позитиви от онзи мач и напълно вярвам в отбора, който имаме. Аз виждам, че те играят със страхотен ентусиазъм, страхотен интензитет и се вълнуват да са герои.

"Утре ще видим характера на тима. Аз абсолютно вярвам в играчите си, познавам качествата им. Срещаме отбор, който Мануел подобри много, особено в ентусиазма, защитата и увереността, която се вижда и над резултатите на Бетис.

"Те спечелиха 2 пъти като гости, така че са опасен отбор. Може би, ако не греша, те са един от отборите, който създава най-много положения в Ла Лига."

96