Кадис няма шанс с Реал Мадрид


И. Ангелов

Кадис няма шанс с Реал Мадрид

Реал Мадрид - Кадис
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Реал Мадрид продължава да няма загуба в Ла Лига за момента, като окупира първото място в класирането. С оглед състоянието на Барселона някои специалисти от рано прогнозират финала на кампанията, но пътят е дълъг, и "белия балет" участва в много състезания с трудни съперници, какъвто може да се окаже този.

Кадис спечели и 2-та си мача в Ла Лига, в които беше гост откакто получи промоция в елита на страната. Новакът вече се оформя като един от отборите, които могат да изненадат противниците си. 

Откъм състави, при домакините Еден Азар продължава да липсва, както и Дани Карвахал, и Алваро Одриосола поради контузии. Под въпрос са поставени още Мариано и Милитао. Предполага се, че Лука Модрич може да получи почивка след срещите, изиграни с Хърватия.

При гостите Карлос Акапо се връща от наказание и ще замени директно контузеният десен бек Иза. Луисми Кесада също е аут с травма. Алваро Негредо също се завръща от наказание и ще води атаката на тима.

Реал Мадрид спечели 13 от последните си 15 мача в Ла Лига. В 5 от последните 6 домакинства "белия балет" не допусна гол. Предполага се, че успехът на домакините ще е рутинен в този случай.

Прогноза: Реал Мадрид - Кадис 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кадис (Алваро Сервера)
 
Ледесма
   
Мауро
Кала
Акапо
Еспино
Мари
Йонсон
Санчес
Фернандес
Помбо
Негредо
Асенсио
Бензема
Винисиус
Кроос
Касемиро
Иско
Марсело
Начо
Рамос
Варан
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Кадис 2:0

  Сподели
292