Реал ще бие в Леванте


И. Ангелов

Реал ще бие в Леванте

Леванте - Реал Мадрид
Стадион: Сюдад де Валенсия
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 17:00 ч.

Последните 4 срещи на Леванте бяха гостувания и бяха загубени, с изключение на визитата при Осасуна, спечелена с 3:1 в края на септември. Сега за първи път през новия сезон Леванте ще играе на свой терен, макар и без привърженици зад гърба си. Предизвикателството обаче сякаш не може да е по-голямо на старта, с оглед противника.

Реал Мадрид спечели последните си 2 срещи в Ла Лига, но не особено убедително, и Зинедин Зидан ще се надява неговите момчета да намерят скоростта си в близко бъдеще. Проблемите в състава също намаляват за да има пред себе си французинът повече опции.

При домакините е вероятно да видим размествания заради срещата със Севиля през седмицата, като под въпрос са Ернани и Рубен Рочина. Контузен остава Чейк Дукуре. 

Зинедин Зидан все още не може да разчита на Еден Азар, Тони Кроос и Мариано. Едер Милитао е поставен под въпрос и може също да пропусне, което гарантира защитна двойка Рамос - Варан. 

Реал Мадрид спечели 12 от последните си 14 срещи в Ла Лига. Леванте все още не успява да завърши мач без да получи гол във вратата си, и това е опасно срещу отбор от ранга на "белия балет".

Прогноза: Леванте - Реал Мадрид 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Рамос
Варан
Карвахал
Менди
Валверде
Касемиро
Модрич
Одегор
Бензема
Винисиус
Марти
Моралес
Барджи
Кампаня
Вукчевич
Малса
Клерк
Мирамон
Постиго
Весо
   
Фернандес
 
Леванте (Пако Лопес)

Обоснована прогноза: Леванте - Реал Мадрид 0:1

  Сподели
375