Анонс на 5-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 5-ти кръг на Примера Дивисион

Валядолид – Ейбар
Дата: 03.10.2020 г.
Час: 14:00

Отборът на Валядолид допусна втора поредна загуба далеч от дома и все още продължава да чака първа победа за новия сезон. В междинния кръг "виолетовите“ отстъпиха с 0:1 на гости на шампиона Реал Мадрид. Кастилци са с 2 точки и заемат 18-то място в таблицата. Оливас, Алкарас, Мояно и Фернандес са с травми за домакините.

Кризата в редиците на Ейбар започва да се задълбочава и през седмицата баските инкасираха трето последователно поражение. Този път хората на Хосе Мендилбар отстъпиха с 0:1 у дома от новака Елче. Северняците са на предпоследното 19-то място и имат 1 точка. Коте и Енрих са аут.

Прогноза: Валядолид – Ейбар 0:0


Елче – Уеска
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 19:30

Новакът Елче записа първа победа за сезона, като през седмицата валенсианци сломиха с 1:0 Ейбар. Така клубът от едноименния средиземноморски град има 3 точки на сметката си и е на 17-то място, но и с два мача по-малко. Чифу е контузен.

Уеска започна едва втория си сезон сред най-силните в Испания. Клубът от провинция Арагон ще се опита да се задържи по-дълго, а не както през 2018/19, когато бързо се завърна в долния ешелон. Арагонци грабнаха три точки в първите си четири двубоя, последният от които бе у дома срещу Атлетико Мадрид за крайното 0:0. Въпреки това, футболистите на Мичел продължават да чакат първа победа на сметката си. Мафео и Лопес са отсъстващи.

Прогноза: Елче – Уеска 1:1


Реал Сосиедад – Хетафе
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 19:30

Реал Сосиедад инкасира първа загуба за кампанията, след като през седмицата баските отстъпиха с 0:1 у дома от Валенсия. "Синьо-белите“ можеха да грабнат точката от срещата, но гол в 95-ата минута беше отменен след преразглеждане на ситуацията с ВАР. Възпитаниците на Иманол Алгуасил са с 5 пункта и заемат 9-ото място в подреждането. Ияраменди, Сангали и Сулбедия са контузени.

Амбициозният тим на Хетафе постигна втора победа за сезона, като и този път успехът дойде у дома. Сега играчите на Хосе Бордалас не срещнаха особени затруднения срещу Бетис за крайното 3:0. Клубът от покрайнините на Мадрид е със 7 точки и временно е на 1-во място.

Прогноза: Реал Сосиедад – Хетафе 2:2


Валенсия – Бетис
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 22:00

Разтърсваният от вътрешни проблеми състав на Валенсия записа втора победа на сметката си за сезона. В междинния кръг "прилепите“ сломиха с 1:0 Реал Сосиедад, а с добавените нови три точки вече имат 7 и са на 2-ото място колоната. Паулища и Мангала са с травми.

Бетис започна добре сезона и постигна два успеха, но сега "зелено-белите“ са в серия от две последователни загуби. Последното поражение беше допуснато на гости на Хетафе с крайното 0:3. По този начин селекцията на Мануел Пелегрини остава с 6 точки и засега е на 6-то място в класирането. Мартин, Камараса и Франсис са аут, а Манди е наказан.

Прогноза: Валенсия – Бетис 2:2


Осасуна – Селта Виго
Дата: 05.10.2020 г.
Час: 13:00

Отборът на Осасуна допусна пълен обрат и в крайна сметка инкасира втора поредна загуба за крайното 1:3 срещу Леванте. Играчите на Хагоба Арасате остават с 3 точки и са на 14-то място в колоната.

Селта, който през миналогодишната кампания се спаси по чудо то изпадане, се представя на ниво до момента. "Небесносините“ допуснаха първа загуба за сезона, като през седмицата тимът отстъпи на Барселона за крайното 0:3. Селта е с 5 точки и 10-ти.

Прогноза: Осасуна – Селта Виго 1:1


Алавес – Атлетик Билбао
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 15:00

Алавес допусна трета загуба за първите си четири мача от новата кампания в Ла Лига. Този път баските паднаха с 1:3 от Виляреал. Поражението остави "синьо-белите“ с едва 1 точка и им отрежда последното 20-то място в колоната.

Атлетик Билбао също не започна сезона по начина по който очаква. За първите си три мача "лъвовете“ допуснаха две загуби. Последната от тях беше преди няколко дни, когато баските отстъпиха с 0:1 у дома от Кадис, а поражението е още по-неприятно за селекцията на Гайска Гаритано, тъй като неговите възпитаници бяха с цели двама души повече. Атлетик е на 16-то място с 3 точки.

Прогноза: Алавес – Атлетик Билбао 1:2


Кадис – Гранада
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 19:30

Новакът Кадис записа втора поредна победа далеч от дома. Този път "лос амарийос“ се наложиха с 1:0 на гости на Атлетик Билбао, като андалусци определено заслужават адмирации, тъй като завършиха двубоя с девет човека. Кадис все още чака първа победа на собствен терен, а до момента тимът е на 7-мо място с 6 пункта.

След като започна ударно сезона с две поредни победи, в последния си мач от Примера Гранада падна лошо с 1:6 от Атлетико Мадрид. Неприятното поражение остави играчите на Диего Мартинес с 6 точки, като Гранада на 8-ма позиция.

Прогноза: Кадис – Гранада 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267