Атлетико няма да се затрудни с Уеска


Н. Атанасов

Атлетико няма да се затрудни с Уеска

Уеска – Атлетико Мадрид
Стадион: "Ел Алкорас“, Уеска
Дата: 30.09.2020 г.
Час: 20:00

Уеска започва едва втория си сезон сред най-силните в Испания и то спечелвайки Сегунда със своите 70 точки. Клубът от провинция Арагон ще се опита да се задържи по-дълго, а не както през 2018/19, когато бързо се завърна в долния ешелон. Начело на тима е легендата на Райо Валекано – Мичел, а в редиците на Уекса има играчи като опитния Шинджи Оказаки, Андрес Фернандес, Педро Москера и Серхио Гомес. Арагонци спечелиха две точки в първите си три двубоя до момента. В последния от тях Уеска изтръгна точка за крайното 1:1 на гости на Валенсия.

В момента арагонци са на 16-та позиция в колоната. Мафео е аут за домакините.

Атлетико Мадрид завърши миналогодишния сезон на 3-то място с актив от 70 точки, но "дюшекчиите“ не успяха отново да спечелят никакъв трофей. Сега Диего Симеоне започва своя 11-ти сезон начело на столичани, като Ел Чоло със сигурност е най-успешният треньор в историята на Атлетико, но мнозина специалисти считат, че аржентинецът вече се изчерпва. През последната кампания процентът на победите на Атлетико под ръководството на Симеоне за първи път спадна рязко на 48% (24 победи за 50 двубоя). Въпреки това, целта пред Атлетико ще е отново да се намеси в битката за титлата в Примера Дивисион.

В първия си мач за сезона Атлетико разби с 6:1 Гранада, а с два гола се отчете привлеченият няколко дни по-рано от Барселона Луис Суарес.

Върсалко и Хименес са под въпрос за гостите.

Атлетико спечели безпроблемно последната си визита на "Ел Алкорас“ с 3:0, като очакванията са и този път столичани да не се затруднят срещу по-скромния съперник.

Прогноза: Уеска – Атлетико Мадрид 0:4

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Трипиър
Савич
Фелипе
Лоди
Йоренте
Коке
Партей
Саул
Суарес
Феликс
Оказаки
Ферейро
Реал
Гарсия
Москера
Сеоан
Луисиньо
Сиовас
Пулидо
Лопес
   
Фернандес
 
Уеска (Мичел)

Обоснована прогноза: Уеска - Атлетико Мадрид 0:4

  Сподели
234