Мадрид ще се справи на гости в Сосиедад


И. Ангелов

Мадрид ще се справи на гости в Сосиедад

Реал Сосиедад - Реал Мадрид
Стадион: Аноета
Дата: 20.09.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Сосиедад вече изигра първия си мач за новата кампания и спечели с минималното 1:0 над Реал Валядолид преди седмица. 

Реал Мадрид изигра предсезонна среща с Хетафе и победи с 6:0, поради което вероятно тимът на Зинедин Зидан е готов да изиграе и първата си среща в Ла Лига. 

В двата отбора обаче има множество проблеми. При домакините Игор Субелдиа получи травма в коляното и може да не участва в средата на терена, а Мартин Субименди е аут до октомври. Така Андер Гевара може да стартира. Давид Силва е под въпрос след преодоляване на коронавирус, както под въпрос е и Уилян Хосе. Ияраменди, Сангали и Меркеланс са другите с травми.

"Белия балет" също има доста проблеми. Еден Азар отново е с контузия и ще пропусне, заедно с Асенсио, Вазкес, Иско, Мариано, Милитао и Йович, като последните двама са под въпрос. Гарет Бейл напусна клуба и ще заиграе под наем в Тотнъм, където се предполага, че ще премине и Серхио Регилон. 

Реал Мадрид няма загуба в последните 11 мача в лигата. Подготовката на домакините е в по-напреднала фаза обаче и това може да има значение в този ранен етап на сезона.

Прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219