Реал е готов да плаща половината заплата на Бейл, ако той си тръгне


Н. Гавазов

Реал е готов да плаща половината заплата на Бейл, ако той си тръгне

Треньорският щаб на Реал Мадрид, воден от Зинедин Зидан, вече не разчита на нападателя Гарет Бейл, така че клубът е готов да направи определени отстъпки за напускането му.

Според The ​​Telegraph,  мадридският гранд е съгласен да плаща половината от заплатата на 31-годишния уелсец, която е 600 000 британски лири на седмица. Реал Мадрид е уверен, че това трябва да допринесе за трансфера на Бейл в друг клуб.

"Блнкосите" съжаляват, че са блокирали трансфера на Гарет в Китай преди година. Впрочем, още това лято  клубове от английската Висша лига се свързаха с мадридчани, които пък изразиха желание да плащат 50% от заплатата на играча.

 Самият Бейл се интересува от завръщането си във Висшата лига, откъдето като играч на Тотнъм се премести в Реал за рекордните 85 милиона паунда през 2013 година.

По-рано се съобщаваше, че Гарет Бейл поради контузия не е участвал в тренировъчния процес на "кремообразните" след завръщането си от националния отбор на Уелс. Настоящият му договор с Реал Мадрид е до юни 2022 година.

  Сподели
131