Сетиен: Вярвам в силата на отбора


Н. Гавазов

Сетиен: Вярвам в силата на отбора

Старши-треньорът на Барселона Енрике Сетиен разказа за готовността на отбора за мача с Байерн Мюнхен от четвъртфиналите на Шампионска лига.

"Пристигнахме в Португалия в добро настроение. Мачът срещу Байерн е срещата, която чакаме след победата над Наполи. За всички е много приятно, че Усман Дембеле е включен в заявката и ще може да играе за няколко минути, ако сметнем това за подходящо. Имаме мнение, че той може да излезе за няколко минути и да реши резултата от срещата.

Ние знаем потенциала на Байерн и в никакъв случай не възнамеряваме да го минимизираме, а това се проявява не само в цифрите, но и в силата на самия отбор. Това е потенциално изключителен отбор, също като нас. Това ще бъде равностойна игра, но ние също имаме какво да покажем.

Притежаването на топката ще бъде важен фактор, който ще ни позволи да се защитим, защото ако имаме топката, те няма да могат да ни навредят, но всичко ще зависи малко и от късмета. Меси може да помогне за спечелването на мача, но аз вярвам в силата на отбора, защото някой трябва да му помогне. Без силата на отбора Лео би направил по-малко", заяви Сетиен.

  Сподели
122