Зидан: Не съм специален, а късметлия


И. Ангелов

Зидан: Не съм специален, а късметлия

Зинедин Зидан настоя, че след спечелването на Ла Лига с Реал Мадрид той не може да се нарече "специален", а просто късметлия, че води такъв отбор. Французинът спечели своя 11-ти трофей с клуба, но отрече сравнения от типа на Жозе Моуриньо.

"Не, не, не чувствам това. Чувствам се късметлия да съм тук с тези играчи всеки ден. И да съм в клуба, чувствам се късметлия, и затова се наслаждавам всеки ден. Защото един ден това ще свърши, както вече се случи веднъж. Затова аз се наслаждавам и съм концентриран над тези неща.

"Аз мисля, че всяка титла показва класата на тима, на играчите, които са замесени. Тази титла беше трудна, ние се борихме до края. Време е да се насладим на постижението, за футбола и всички. Имаме мач с Леганес.

"Никой не знае какво ще стане в бъдещето. Аз никога не говоря за следващия сезон или година. Имам договор и съм щастлив. Никой не знае какво ще се случи. Нещата се променят внезапно в света на футбола и не знаем какво ни чака утре. Искаме да продължим и да предизвикаме себе си до края на сезона. Ще имаме малко дни почивка след мача с Леганес, но сезонът продължава. Ще се върнем да тренираме и готвим за Сити след мача с Леганес."

  Сподели
178