Гранада няма да спре Реал Мадрид


И. Ангелов

Гранада няма да спре Реал Мадрид

Гранада - Реал Мадрид
Стадион: Нуево Лос Карменес
Дата: 13.07.2020 г.
Час: 23:00 ч.

Гранада се намира в добра форма след 2 победи в последните 3 кръга на Ла Лига и липса на загуба в последните 5 мача. От 10-ата позиция в класирането, при поддържане на тази форма тимът има и малки шансове да попадне в европейските места на таблицата. Шестата позиция и Хетафе са само на 6 точки разстояние, а постижението за новопромотиран отбор ще е огромно.

Реал Мадрид също се намира в перфектна форма. Отборът запази 5 сухи мрежи поред и Зинедин Зидан заговори за феноменалните умения на Тибо Куртоа, след като това е първо подобно постижение след 2008-ма година. Съдбата на Реал е в ръцете му след като тимът води в класирането на Барселона с 1 точка и 1 среща, и Зидан няма да иска грешки, които могат да струват скъпо.

Откъм състави, при домакините има доста проблеми. Гоналонс, Кини и Алекс Мартинес са с контузии, а под въпрос са още Вадийо и Валехо. Вместо последния в защита вероятно ще видим Хосе Антонио Мартинес. Очаква се Гранада да заложи на петима в защита и да търси противодействие на нападението на противника.

При "белия балет" с проблем е Марсело, който се очаква да се завърне за срещата в Шампионска лига с Манчестър Сити другия месец. Лука Йович е изпратен у дома поради опасения от Ковид 19.

Реал Мадрид спечели последните 9 мача с Гранада във всички турнири. В последните 3 Реал вкара поне по 4 гола на този противник. С 5 поредни сухи мрежи към тази статистика тимът на Зидан изглежда сигурен победител, но Гранада вкара поне по 2 гола в 3 поредни кръга и може да бъде опасен.

Прогноза: Гранада - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Варан
Рамос
Карвахал
Менди
Кроос
Касемиро
Модрич
Асенсио
Жуниор
Бензема
Фернандес
Мачис
Пуертас
Ерера
Етеки
Нева
Диас
Дуарте
Мартинес
Санчес
   
Силва
 
Гранада (Диего Мартинес)

Обоснована прогноза: Гранада - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
225