Сетиен: Реал? Трябва да се тревожим за себе си


Н. Гавазов

Сетиен: Реал? Трябва да се тревожим за себе си

Старши- треньорът на Барселона Кике Сетиен коментира победата над Еспаньол (1:0) в мач от 35-ия кръг на шампионата на Испания.

"Не бе страхотен мач от наша страна. Те имаха наситена защита. Не можахме да намерим свободни зони, липсваше ни точност. Противникът се представи много добре. Първият удар едва през второто полувреме? Беше много трудно. Трудно бе да преминем през толкова дълбока защита.

В случая на отстраняването на Фати видях, че той първо посегна към топката, но това бе спорен момент. Но моментът с изгонването му ми се струва много сериозен. И ако съдията в първия случай извади червен картон, във втория трябваше да извади още повече. След изгонването му се появиха повече свободни зони. Надявахме се, че Фати ще успее да задълбочи играта на своя фланг. Жалко е, че планът ни бе разрушен от изгонването му. Мисля, че способностите му биха ни помогнали в много отношения.

Къде Реал Мадрид може да загуби точки? Това не е наша работа. Трябва да се тревожим за себе си. Това, което прави Мадрид, не е наша работа", заяви Сетиен.

Барселона е на второ място в таблицата на Примера дивисон и е на една точка зад Реал Мадрид.

  Сподели
99