Ривалдо: Старите в Барса не са проблема, а решението


И. Ангелов

Ривалдо: Старите в Барса не са проблема, а решението

Бразилската легенда Ривалдо сподели мнението си, че застаряващият състав на Барселона не е проблемът и не е причината за формата на отбора в последните седмици. Барса продължава да разчита много на имена като Лео Меси, Серхио Бускетс и Жерар Пике, които обаче не са проблема според Ривалдо:

"Младите момчета са важни за отбора и те имат светло бъдеще, но аз мисля, че това не са хората, които ще направят разликата. Отговорността трябва да лежи върху ветераните, тези с повече опит - те са хората, които трябва да дават повече. 

"Аз четох в пресата, че те имат много хора над 30 години, но аз не мисля, че това е проблем. Очевидно е, че Барселона трябва да подобри футбола си, и това е задача за треньора. Сетиен трябва да измисли формула или да направи нещо ново. Той трябва да намери начин да се възползва от качествата на играчите, които има.

"Разбира се, последните мачове карат всички да се съмняват в прогреса защото ние сме свикнали да гледаме друга Барселона. Надявам се в идните два или три мача да видим повишено ниво на игра."

  Сподели
125