Реал Мадрид ще продължи с Еспаньол


И. Ангелов

Реал Мадрид ще продължи с Еспаньол

Еспаньол - Реал Мадрид
Стадион: RCDE
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 23:00 ч.

Еспаньол рестартира кампанията с успех над Алавес, който последва с равен и две загуби за да затвърди последната си позиция в класирането на Ла Лига. Този отбор няма да тръгне да се надиграва с противника от този кръг и ще трябва да хвърли всички усилия в съхраняването на равенството от началото до края на срещата.

Реал Мадрид остава единствения отбор в испанското първенство, който спечели всичките си срещи от завръщането на футбола. Това доведе Зидан и компания до лидерската позиция, от където той контролира нещата за момента.

Откъм състави, при домакините двамата централни защитници Леандро Кабрера и Бернардо се завръщат след наказания и ще стартират. Контузен е Корхиа, а Вила е под въпрос.

"Белия балет" не може да разчита на наказаните Ферланд Менди и Лука Модрич, но Касемиро се връща от наказание точно навреме. Йович, Вазкес и Начо остават с травми.

Реал Мадрид спечели 14 от последните 15 мача с Еспаньол. В 7 от последните 9 Реал не допусна гол във вратата си от Еспаньол. В Ла Лига лидерът е непобеден в 20 от последните 22 кръга, поради което се очаква и победа тук.

Прогноза: Еспаньол - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Варан
Рамос
Карвахал
Марсело
Кроос
Касемиро
Иско
Жуниор
Бензема
Азар
Леи
Томас
Ембарба
Мелендо
Рока
Лопес
Вила
Лопес
Кабрера
Еспиноса
   
Лопес
 
Еспаньол (Абелардо)

Обоснована прогноза: Еспаньол - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
236