Реал Мадрид ще надвие и Валенсия


И. Ангелов

Реал Мадрид ще надвие и Валенсия

Реал Мадрид - Валенсия
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 18.06.2020 г.
Час: 23:00 ч.

При рестарта на испанската Ла Лига Реал Мадрид направи уверена победа с 3:1 над Ейбар. Изглеждаше сякаш "белия балет" не е загубил от остротата си по време на почивката заради коронавирус изолацията.

Валенсия водеше на Леванте миналата седмица минимално, но допусна късен гол за 1:1, като попадението дойде от дузпа в добавеното време за разочарование на феновете. 

Откъм състави, за Реал Мадрид под въпрос е Дани Карвахал, и той може да бъде заменен от Едер Милитао на десния бек. Ферланд Менди може да замени Марсело като част от ротацията на Зинедин Зидан. Контузени са Начо, Йович и Вазкес.

При Валенсия контузени са Езекиел Гарай и Кристиано Пичини. Муктар Диакаби допусна нарушението за дузпата в последния мач, което може да го лиши от мястото му.

Реал Мадрид няма загуба в последните си 14 домакинства. В последните 7 домакинства срещу Валенсия Реал вкара поне по 2 пъти във вратата на противника. Реал не загуби нито веднъж в последните 13 домакинства срещу Валенсия. Валенсия пък няма успех в последните си 5 гостувания.

Прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Валенсия (Алберт Селадес)
 
Силесен
   
Гиямон
Паулиста
Уас
Гая
Парехо
Кондогбиа
Торес
Солер
Морено
Гомес
Азар
Бензема
Иско
Валверде
Касемиро
Кроос
Менди
Карвахал
Рамос
Варан
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 2:0

  Сподели
295