Бейл няма да се върне във Висшата лига


Н. Гавазов

Бейл няма да се върне във Висшата лига

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл не се интересува от завръщането си във Висшата лига и е готов да завърши кариерата си на "Сантяго Бернабеу".

Бейл редовно се свързва с напускане му на Мадрид поради хладни отношения със старши-треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан и феновете на испанския клуб.

Склонният към травми 30-годишен уелсец получава по 600 хиляди паунда седмично, което го прави тежест за Реал, но Бейл не мисли да се връща във Висшата лига.

"Не, не. Той живее живота, който иска да живее. Що се отнася до финансите, той няма да се нуждае от нищо повече до края на живота си, точно както децата и внуците му.

Той спечели всичко на света, с изключение на Световната купа, но той играе за Уелс, така че Световната купа е извън неговия обсег. Връщането във Висшата лига би било голямо събитие за него, но не мисля, че той го иска сега. Той е много щастлив в Реал Мадрид.

Нямам представа колко може да струва. Заинтересованите клубове трябва да решат колко искат да платят за него. Той има доста висока заплата и за него е много важно къде живее.

Той е доста щастлив в Мадрид и живее много хубав живот. Не виждам защо да не може да сложи край на кариерата си в Мадрид", заяви агент Джонатан Барнет пред BBC Radio 4.

  Сподели
101