Видал: Барса има 11 финала в Ла Лига


И. Ангелов

Видал: Барса има 11 финала в Ла Лига

Артуро Видал обяви, че се надява Барселона да спечели своите "11 финала" до края на испанската Ла Лига и да достигне до 9-та поредна титла в испанското първенство. Чилиецът спечели 4 поредни титли в Серия А с Ювентус и 3 поред в Бундеслигата с Байерн Мюнхен по-рано в кариерата си. 33-годишният триумфира с Барса миналата година и се надява да повтори сега.

"Не много играчи са правили това преди, така че се гордея със себе си. Аз нямам търпение за деветата титла на Барселона, така че ще работя здраво за да направим история. Тези 11 мача до края ще са 11 финала. Ще е много трудно защото Реал Мадрид е много близо до нас, така че трябва да спечелим всеки мач докато същевременно се готвим и за Шампионска лига.

"Аз съм щастлив, че се върнахме на тренировки след като тези два месеца в изолация бяха много дълги. Сега е добре отново да сме на терен със съотборниците. Бяха тежки два месеца, но отново тренираме и чувството е много добро. 

"Аз съм щастлив. По време на изолацията имахме много чатове с колегите от дистанция, опитвахме да си говорим за това как се справяме в ситуацията. Но сега трябва да се подготвим колкото можем по-добре за тези големи два идни месеца."

  Сподели
176