Винисиус: Сега Реал е длъжен да спечели титлата


И. Ангелов

Винисиус: Сега Реал е длъжен да спечели титлата

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор обяви, че клубът иска да спечели Ла Лига като благодарност за феновете след пандемията с коронавирус. Ла Лига беше спряна през март и е вероятно да продължи през юни. Реал по това време се намираше на 2 точки зад лидера Барселона след 27 кръга.

"Аз прегледах мачовете ни отново и вярвам, че ще успеем. Мисля, че сме по-добри от тях в много аспекти. Имахме много добри мачове до момента и трябва да намерим най-добрата си форма. Ние сме гладни да се върнем, да побеждаваме, искаме тази титла за феновете. Хората страдаха много и ние искаме да дадем на феновете на Реал Мадрид нещо, за което да се радват в тази ситуация.

"Знаем, че спечелването на лигата няма да е решение за големите трагедии, но ще е повод за усмивка, за малко радост. 

"Нашата загуба от Бетис с 2:1 беше срамна. Сега имаме мисия, и не можем да се провалим. Не можем и няма да се провалим. Може да се върнахме на тренировки преди само 11 дни, но всички изглеждат добре. Имаме още групова работа за вършене, защото в момента е забранена, но всички съотборници изглеждат силни. Има много работа за вършене и се чувстваме добре."

  Сподели
114